Vadhajtások

Háború a Jobbikban! Toroczkai bevadult: Vonának volt rám szüksége, nem fordítva.

Átszaladtunk Toroczkai vadbookjára. Kíváncsiak voltunk, hogy a zsúrpubi lejárató cikke után, amit mi is érintettünk az egyik mai posztunknál, hogy milyen gyomorforgató módon mocskolják Budaházyt, akinek közben a véleményét már megjelentettük, hogy Laci reagál-e valamit. Nem tévedtünk abban sem, hogy ez egy belső lejárató kampány. Ezt Toroczkai is említi a posztjában, kifejtve, hogy ki is az a zsúrpubi. Aztán özönlöttek ismét a kommentek, amit már Toroczkai sem hagyott szó nélkül. Lássuk!

 

 

Az egyik kommentelő egyenesen felkérdezte Lacit, hogy nem szólt egy jó szót sem mostanság Vonáról. Toroczkai erre reagálva kifejtette: “Vona Gábor kérésére lettem alelnök, neki volt rám szüksége, nem fordítva. És kitartottam a választások napjáig, pedig láttam a bajokat.”

 

 

A következő kommentelő nem értette a zsúrpubis cikket, viszont leírja, hogy egy jobbikos csoportban le is húzták őt emiatt nagyon.

Egy másik kommentelő viszont egyenesen azt írja, hogy ki kell lépni a jobbikból. Laci nagyon egyszerűen vázolja: “A jobbikot vissza kell adni annak a közösségnek, amely a hátán viszi. Ki kell szabadítani a budapesti pártszékházból.”

 

 

 

A teljes poszt és a beszélgetés itt olvasható:

 

A Vadhajtások szerkesztősége rengeteg, de még annál is több információval rendelkezik, mint amik eddig napvilágot láttak. Természetesen követjük a háborút és a tisztújításig még bármi történhet.

 

Vadhajtások