2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Brüsszelben ismét célkeresztben Magyarország! Morvai bevadult-Videóval

A Fidesz és a lengyelek segítségével vagy át kell belülről alakítani a Európai Néppártot, vagy pedig egy új néppártot kell létrehozni, hogy az Európai Parlament 2019-től végre az európai polgárok többségének az értékeit közvetítse, mert akkor ilyen gyalázatra, amit jelenleg Magyarországgal művelnek nem kerülhet majd sor a jövőben – jelentette ki Morvai Krisztina független európai parlamenti képviselő Brüsszelben, Európai Parlament belügyi, állampolgári jogi és igazságügyi bizottságának csütörtöki ülésén.
Morvai Krisztina „köszönetet mondott” az Európai Uniónak, hogy szerte Európában őszinte elismeréssel néznek a magyarokra. 

Rendkívül jó érzés magyarnak lenni, bármerre jár az ember elismerést és köszönetet kap azért, hogy ilyen erővel kiállunk a tömeges migrációval szemben és a nemzeti szuverenitásért. Önök lehetőséget adnak arra, hogy a világ és Európa megismerje ezeket az erőfeszítéseinket

– jelentette ki a magyar EP-képviselő, aki felhívta rá a figyelmet, hogy Brüsszel leginkább Magyarországot és Lengyelországot támadják. A támadások hátterében azt látja, hogy az Európai Parlament politikai összetétele nem az európai polgárok valós értékrendjét.
 Morvai Krisztina felszólalása Brüsszelben (az MTVA engedélyével):
ECHO TV - A nemzet hangja
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató