Földi László előadása – Hadiállapotban Európa alszik | Népvándorlás és háttérhatalom szakértő szemmel

A budapesti Polgári Mulatóban Földi László biztonságpolitikai szakértővel beszélgetett Raffay Ernő, a kiváló történész és politikus.

Téma: migráció és a háttérerők.

Földi László (Eger, 1956. november 13. –) ezredes, a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének hírszerző tisztje, majd az Információs Hivatal műveleti igazgatója.

Nagy sajtóvisszhangot váltott ki, amikor Földi László az Echo TV 2017. szeptember 29-i Informátor című műsorában a következőképpen nyilatkozott a menekülteket segítő magyar civil szervezetekről:

“Most háború van. Ezek az emberek kollaboránsok, háborús bűnösök, hazaárulók, és így tovább. Ez egy egészen más fogalmi rendszer. Embercsempész a háborúban nem embercsempész, hanem egy olyan, gyakorlatilag szabotőr, akinek nincs jogállása. Magyarul ő szabadon likvidálható. Ugye ezt írja a háborús törvény: kémeket, szabotőröket nem viszünk bíróságra, hanem azonnal kiiktatjuk.”

Raffay Ernő történész, politikus. A rendszerváltás alatt és után országgyűlési képviselő és az Antall-kormányban a Honvédelmi Minisztérium politikai államtitkára volt. A Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karáról vonult nyugdíjba, de jelenleg is oktat a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán. Számos könyve jelent meg a szabadkőművességről, világszinten vezető szakértője a témának.

Hosszú, de nagyon érdekes beszélgetés volt, ezért a legfontosabb részeket megjelöljük:

17:45 -nél NÉPESSÉGSZAPORULAT – Földi László felhívja a figyelmet arra, hogy kevés európai, fehér, keresztény gyerek születik.

27:30 -nál KÖZGONDOLKODÁS – A hírek és a spekuláció. Egyesült államok kialakítása Európában.

35:13 -nál A MUSZLIM KATONÁK TÁMADÁSA – megfélemlítés és merényletek Európában.

49:00 – nál EURÓPÁT HÁROM RÉSZRE LEHET OSZTANI – akik “elvesztek”, akik jó úton  haladnak afelé, hogy elvesszenek, és a kelet-európai országok, akik ellenállnak.

57:50 – nél NÉMETORSZÁG – “Merkelnél nincs jobb…”

1:00:30 – nál MUSZLIMOK TÁMADÁSA – Európába fognak költözni, és politikai hatalmat fognak szerezni.

1:10:10 – nél EURÓPA JÖVŐKÉPE – Nincs felelőse az európai migrációs politikának.

1:18:50 – nél TÖRTÉNELEM – Muszlimok vs. keresztények.

1:43:00 – nál A MEGOLDÁS – A keresztényeknek kell megvédeni Európát!

 

Vadhajtasok.hu – Bede Zsolt

Check Also

A magyargyűlölő 24.hu szerint az őseink „sztyeppei migránsok” és „rablógyilkosok” voltak

Elképesztő magyarellenes ámokfutást rendezett a 24.hu. Az ellenzéki szennylap főszerkesztője, Pető Péter és a bolsevizmus …