2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Hetvenezer Angol hazafi vonult utcára a liberális elnyomás ellen

Gyönyörű napra virradtunk május 6-án Mogadishu városában, Britanisztánt rég nem látott hőség érte el, ami ugyan nem tántorította el a főváros raj brigádjait, Sadiq Khan úgyis túlságosan elfogult a Facebook, Twitter és más egyéb portálok posztjaival, nem volt rest 900 rendőrt visszahívni az utcákról, csúnya, gonosz, rasszista posztokat keresgélni!

Közben a rajok a meleg ellenére már kora reggel nekiálltak mészárolni, mára már teljesen felesleges is számon tartani hány fiatalt kaszabolnak le a fővárosban vagy éppen Birminghamisztánban, ahol már fényes nappal is menő bozótvágó késsel flangálni, hisz a béke vallása így hirdeti...

Most már ott tartunk, hogy fényes nappal lőnek le az utcán, mert éppen úgy van kedvük.

Van azonban egy elvetemült, rasszista, nacionalista csoport és a csoport élén egy bizonyos Tommy Robinsonnal- feszt csinálják a hisztit. Ezek a csúnya neonácik már annyira unják a témat, hogy egyre többször és egyre többen adnak hangot neonáci, rasszista nézeteiknek a szociális világhálón.

Még ilyet, egy Brit a szívén viseli hazája és Európa sorsát! Vérlázító!

Hála istennek a liberális nagyfejek teljesen átvették az irányítást a média felett is így kényük-kedvük szerint tiltogathatnak le hazafiakat, hazafias oldalakat. ( Ahogy teszik ezt Magyarországon is a jobboldali oldalakkal) bocsánat! A csúnya nácikat! De ezek a nácik csak nem bírnak magukkal, mi az, hogy jobboldali eszméket hirdető újságírókat csak ugy kitiltanak egy országból? Hát demokrácia van? Vagy mi? Ide az jön be aki akar. Persze csak akkor ha a liberális nézeteket osztja! Amúgy nem! Az ilyen nácikat tűzzel-vassal kell irtani! Nem nyugszik ez a Tommy gyerek, már mindenhonnan letiltották, most kitalálja, hogy akkor Ő vonulni fog! Hát vonuljon! Lesznek majd 40-50-en! Kit erdekel!?
Antifasz csürhét kivezényelték csináljanak balhét. Nem jött be.
Gyönyorű napra virradtunk május 6-án, a mészárszék-gyár a maxon üzemel, szociálisvilághálón mindenkinek kuss, minden szép!

Hát ez a Tommy gyerek nem összeszedett több tízezer rasszista nácit?

Özönlenek mindenhonnan: Birmingham, Rotherham, Luton, Cambridge. Gyorsan gyorsan aktiváljuk az antifát, aktiváljuk a civil szervezeteket, Sadiq! Hát hol vannak a radikális iszlamisták?Gyorsan gyorsan küldjed őket is, legyen botrány, a népnek vér kell, rengeteg vér! Gyerünk gyorsan legyen brutális botrány, aztán majd leadjuk a tv-ben, bemondjuk a rádióban, elárasztjuk a világhálót, hogy: tessék, ezek a mocskos nácik megcsinálták a balhét! Nem volt balhé a mocskos liberális kurva anyátokat! De közvetítés sem volt, még egy árva cikk sem, az agymosás fellegvára, a BBC is csak nagy nehezen annyit sajtolt ki az egészből, hogy menetelt a rasszista neonáci EDL! Akiknek mára már gayszárnya, meg zsidószárnya, meg a fasz tudja milyen szárnya van, csak éppen Tommy Robinsonnak nincs már semmi köze hozzájuk!Tehát a balhé elmaradt, pedig nagyon szeretnétek! De hülyének se nézzétek az embereket, mert addig mészárolgattok szabadon, hogy egyszer elszakad az a cérna! És nézhettek hülyének egy bizonyos réteget, el lehet adni a bohócoknak, hogy összejött pár száz fasiszta, de tudjátok ti is pontosan, hogy több tízezer hazafi áll készen, nem csak itt, hanem szerte Európaban! És ha beindulunk lesz pislogás! 2019-Európai parlamenti választások, mit is kivanhatnek? Takarodjatok, mocskos liberális kutyák!

Európa nem eladó!A gyermekeink nem eladók!

Gyönyörű nap volt május 6-a! Hömpölygő hazafias tömegek, Brit zászlók - Szent György keresztes zászlók mindenhol, hazafiak mindenhol! Szóval kiküldtétek a söpredék hülyegyerekeket botrányt csinálni, de az az igazság, hogy mi kicsit okosabbak vagyunk. Amikor eljön az ideje, egészen biztosan erősebbek is! Isten áldd meg a Magyart! Isten áldd meg Európát! (London mellett élő olvasónktól)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató