2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Elhunyt dr. Horváth István professzor

“Május 6-án, éjjel, elhunyt dr. Horváth István professzor.

A világ elvesztette legkiválóbb tudósai egyikét, Magyarország elvesztette legnagyobb hazafijai egyikét, az ÉRTÜNK ÉRTETEK – elvesztette legstabilabb szakemberei egyikét. Másokat ki nem zárva, saját halottunknak tekintjük” – közölte a tragikus hírt a párt.

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK közleménye:

Mi, a barátai, szerettük a mai világban ritkaságszámba menő emberségét, végtelenül tiszteltük munkásságát, és csodáltuk hihetetlen életszenvedélyét, amivel az előző kettőt fűtötte, és ontotta a világba. Dr. Horváth István professzor mindig a hazáját szolgálva próbálta megmenteni az embereket, mindenek előtt a magyar embereket, miközben az egyedülálló lehetőségeket soha el nem adta más országoknak.

Emberek tízezrei emlegetik nevét hálával, s mi is csak ennyit tudunk hozzátenni: Köszönjük, Professzor úr!

Az ÉRTÜNK ÉRTETEK – a hiteles párt tagsága és pártolói nevében:

Bertha Szilvia elnök

dr. Horváth István – a Magyar Tudományos Akadémia Doktora, az Európai Immunológiai Szakértő Testület tagja, a Magyar Tudományos Akadémia testületi tagja, a Magyar Tudományos Akadémia Mikrobiológia Társaság tagja, a Magyar Immunológiai Társaság és a Magyar Dermato- Venerológiai Társaság tagja, a Magyar Feltalálók Egyesületének tagja, a New Yorki Akadémia meghívott tagja, a Nemzetközi Orvosi Tudományos Akadémia (IMSA) tiszteletbeli tagja, a Kínai Non-invazív Orvosi Társaság tagja, a Széchenyi Társaság – díj a Magyar Műveltség díj birtokosa.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató