Vadhajtások

Lovas István nekiment Gulyásnak és Kocsisnak a keddi események miatt

A népszerű publicistánál kiverte a biztosítékot a liberálisok undorító viselkedése. Jogosan! Lépni kell mihamarabb ezügyben is!

 

Megtámadták és köpködték a református püspököt és a Zsinat világi elnökét

Tisztelt Uraim!

Önök az alább mellékelt MTI OS közleményükben tiltakoznak, amiért súlyos atrocitások értek  egyházi vezetőket tegnap a Kossuth téren az ott lévő balliberális csőcselék részéről,  miközben Pintér Sándor belügyminiszterük rendőrsorfala „védte” őket.

Képmutatásuk megdöbbentő, amikor azt írják, „tűrhetetlennek” tartják, hogy keresztény felekezetek vezetőinek ilyen támadásokat kell elszenvedniük „Európában bárhol”.

Nem szenvednek el, uraim sehol, csak nálunk. Főleg rendőrsorfal által védve nem tudnák őket leköpni és lökdösni.

Legyenek már egyszer őszinték és bátrak: ne próbálják ájtatos szövegekkel elfedni azt a tényt, hogy Rómától Berlinen át Londonig a kéznyújtásnyi távolságra lévő rendőrök ezt megakadályozták volna.

Miért nem mondják végre ki, hogy mindennek ultraliberális kulcsemberekkel és személyzettel áthatott intézményi rendszerük az oka?

Az Országgyűlési Hivatal ultraliberális elnökének, Such Györgynek az egyházi vezetők térre lépése előtt koordinálnia kellett volna a rendőrséggel és akkor a parlament épületétől az őket elszállító járművekig biztosítani lehetett volna az egyházi vezetők sértetlenségét.

Merjék már feltenni a kérdést: vajon ugyanez a rendőrség ugyanilyen tétlenül viselkedett volna, ha rabbikat akart volna leköpni tüntetők csoportja?

Merjék már feltenni azt a kérdést is, vajon ilyen jeleneteket nem a Gulyás Márton-félék festékszórását vagy a „ligetvédők” vadállati erőszakját toleráns mosollyal szemlélő rendőrök bátorítják? És az Önök mosolya mellett 2011-ben az Országos Bírói Hivatal élére kinevezett Handó Tünde által Cserni Jánosokkal és Fazekas Sándor-féle bírókkal telerakott bírói rendszer falazása bátorítja?

Miért nem merik egyszer már kimondani, hogy mi a dolgok igazi oka?

Egyszerűen elképesztő, hogy még az áldozatok is honlapjukon dicsérik a rendőröket, hogy „nem ültek fel a provokációnak” és egyes jobboldali sajtóorgánumok ugyanezt teszik azzal megtoldva, hogy a provokátorok csak erre vártak, mert akkor mit írt volna minderről a külföldi sajtó.

Meddig fog érdekelni bennünket, hogy a magyar népet és kormányát percenként átkozó, rólunk hazudozó nyugati sajtó mit ír csak azért, mert a magyar rendőrség egyszer úgy lép fel, ahogyan az egy liberális demokráciában dukál, nem pedig egy ultraliberális intézményrendszerrel az öngyilkosságig fertőzött konzervatív jobboldali demokráciában?

Gulyás  Gergely

A Fidesz-frakció közleménye

Budapest, 2018. május 9., szerda (OS) – Nyilatkozat

Az Országgyűlés alakuló ülésével egyidejűleg a Parlament épületének

környékén néhányan megpróbálták megzavarni az ünnepélyes alkalom

méltóságát, majd az épületből távozó egyházi elöljárókra támadtak és

köpdösték őket. Mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra,

azonban ez tettleges becsületsértés és garázdaság. A Lónyai Utcai

Református Gimnázium egykori diákjaiként is tűrhetetlennek tartjuk,

hogy keresztény felekezetek vezetőinek Európában bárhol, különösen

Magyarországon ehhez hasonló támadásokat kell elszenvedniük. Újra

annak vagyunk tanúi, hogy épp azok nem tisztelik a vallás és a

politikai meggyőződés szabadságát, akik ezen értékekre hivatkozással

tüntetnek.

Felkérjük a hatóságokat, hogy indítsanak eljárásokat a történtek

kivizsgálására, valamint felszólítjuk az ellenzéki pártokat, hogy

tegyék világossá, hogy elítélik az általuk felhergelt tüntetők

botrányos megnyilvánulásait.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője

Gulyás Gergely, a Fidesz alelnöke

Kiadó: Fidesz-frakció