Vadhajtások

Toroczkai besokallt a tüntetők látványától és lelépett

A Jobbik alelnöke nem tud közösséget vállalni a vöröscsillagos zászlókkal, ezért elhagyta a Kossuth teret.

A tegnapi ellenzéki összejövetel sokkolta Toroczkai Lászlót, ezt követően pedig elhagyta a Parlament környékét, ezt írja legfrissebb Facebook bejegyzésében a Jobbik alelnöke.

Természetesen ezzel minden jóérzésű ember így van, ezekkel az emberekkel nem lehet közösséget vállalni. Ahhoz képest Murányi Levente, a Jobbik képviselője és a párt Ifjúsági Tagozata simán megtette. Együtt demonstráltak az Európai Unió zászlaja és a kommunista jelképek égisze alatt. Az a Murányi Levente, aki 1956-os forradalmárnak állítja be magát. Érdekes!

(Ha, esetleg ezt bárki tagadná, tegnap többen kint voltunk a Parlament tövében és még “beszélgettünk” is velük)

Visszatérve a Toroczkai féle bejegyzésre: semmi extrát nem írt le Laci. Ezzel a valódi Jobbikosok így voltak, vannak és lesznek. A gyurcsányista, EU-szopó, magyarellenes, kommunista, ballib söpredékkel nincs együttműködés.

A bejegyzés utolsó mondatát azonban hagyjuk most. Neked még a saját portádon kellene sepregetni. “Habonyi módszerekkel” Téged és a Novák Előd nevű társadat némították el. A “korrupt zsarnok” a Ti pártotokban található, Úgy hívják, hogy Vona meg Szabó Gábor. Diktatórikus módszereket a Jobbik alkalmaz jelenleg.

Nem kellenek a hangzatos kijelentések, Nektek (még) nem a Fidesz az ellenfeletek…

Emlékszünk arra a kijelentésedre, hogy “keze-lába el lesz törve az ígéretét be nem tartó jobbikos képviselőnek”.

Egyelőre nem itt tartunk…