Vadhajtások

Vadhajtások közleménye: semmisüljön meg a Jobbik!

Nagyon szépen köszönjük minden követőnknek, megosztónknak és a lájkokkal támogatóinknak azt, hogy a semmiből kinőve mostanra egy hatalmas közösséget alkothatunk itt, a Vadhajtások csoportban.

Mi nem kaptunk pénzt, csak rengeteg mocskot, fenyegetést és rágalmat, amit a mai napig kapunk is. Itt érdemes megemlíteni, hogy különféle áloldalak jöttek létre, hogy lejárassanak minket, és nem kevesebbet állítottak, mint hogy a Vadhajtások.hu szerkesztéséhez köze van Novák Elődnek. Természetesen nincs.

Az fájt ezeknek a senkiházi, szellemi toprongyoknak, hogy megosztottuk Novák Előd posztjait. Ahogy megosztottuk Toroczkai László posztjait is, amikor elkezdett kirajzolódni a mai nappal célegyenesbe ért elnökválasztás. Ezeknek a szarrágó patkányoknak csupán az fájt, hogy nem rugdostuk sem Toroczkait, sem Novákot. És itt válik el a szar a víztől. Elfogadtuk azt, hogy sokan kommenteltek, hogy ki kiben nem tud már bízni. De most ez az írásunk nem erről szól.

Hanem pontosan arról, amit az elejétől fogva mondtunk: Amennyiben itt nem történik változás, akkor a legjobb, hogyha ez az egész csicskává züllött, senkiházi társaság szétszakad. Természetesen nagy szerepünk van ebben és reméljük, csak pár napot kell aludni ahhoz, hogy a dominók eldőljenek. Mivel több olyan információval rendelkezünk, ami ezt erősíti. Alapszervezetek készülnek kilépni – egyelőre most még nem neveznénk meg őket – amelyek Toroczkaiékat támogatták.

Amikor ez a cirkusz elkezdődött, pontosan ezért mi, adminisztrátorok, illetve belső köreinkbe tartozó emberek, egyhangúlag döntöttük ezt el, hogy nem fogjuk [email protected] sem Toroczkait, sem Novákot. És nagyon jól tettük. Ez a mai napon világossá vált. Valóságos komment-háború indult el, és ezek a bal oldalról idetévedt, meghatározhatatlan identitásban vergődő rongy [email protected] tapossák a sárga földig azokat, akik akár az interneten is, de Toroczkaiék mellett tették le a voksukat.

Így hát ezért külön szeretnénk nektek, Vadhajtásoknak megköszönni, hogy itt nem vittük el ezirányba a dolgot.

Továbbá szeretnénk, ha ezeknek az embereknek, akik valamiért eddig mégis kitartottak, ezt már nem venné be a gyomruk és inkább szakadjon szét és semmisüljön meg ez az áruló vezetés. Utat mutattunk veletek együtt, és reménykedünk, hogy pár napon belül a legutolsó csalódott is kilép közülük, ezzel egy új reményt adva, hogy talán egyszer még lesz radikális, nemzeti képviselet az Országgyűlésben.

 

Vadhajtások-szerkesztősége