Vadhajtások

Herczeg Zoltán ráizgult a Vadhajtásokra! Gigabalhé lett belőle

Herczeg Zoltánt nem hagyta nyugodni a vele szemben megfogalmazott kritika. Május 10-én osztottunk meg egy markáns véleményt a Vadbookon. Mára ebből gigaszuper balhé kerekedett, összecsaptak a jegesmedvék a homárokkal. Lett is közel 600 hozzászólás, megy az adok kapok. A történet a jegesmacik és a homárok háborújáról és annak kialakulásáról alább olvasható. A Vadhajtások kitolta vadban a Herczeg Zoltánról íródott kritikát, ez lenne az:

“Tegnap láttam ezt a Herczeg Zoltán nevű fehérjehalmazt az hír tv-n, Olgickával cserélt eszmét.

Ez a divattervezőnek kinéző feltörekvő forradalmár elmondta, hogy most már elég a tötyörgésből, és ő(ők) már tényleg lemennek vidékre és összefognak az ottani lakosokkal. Mert mint mondta, nincs összetatartás vidéken sem. És ő(ők) majd összefogják a parasztságot,mert nincs perspektívája a lakosságnak, nem művelik a földjeiket. És a budapesti forradalmárok majd megmutatják, hogy kell azt csinálni.

Azt mondta, hogyha kell akkor kapálnak is. — Ha, esetleg látta valamelyik vidéki gazda, akinek van egy hatalmas kukoricaföldje, meghívnám ezeket kapálni. Kiváncsi lennék, hogy negyven fokos melegben meddig bírnák az igazi fizikai munkát. — Mert mint mondta ez a bxxxx eltűnt vidékről a középosztály és nincs fizetőképes kereslet az ő általa tervezett ruhákra.

Azt mondta, hogy tervezi a ruhákat, és pl az az ing ami 20 000 forintba kerül nem tudja eladni. Belegondoltam, mikor Józsibácsi Csajágaröcsögéről, kaszát, kapát eldobva rohan budapestre, mert megjelent a Herczeg Zotyó új kollekciója. Végül is kár erre szót fecsérelni úgysem lesz ebből sem semmi.”

 

Erre Herczeg úr megfogalmazta véleményét és válaszul kitette a saját oldalára. Nem foglalkoztunk vele. Leszartuk! De a divatdiktátor megérkezett oldalunkra és odabiggyesztette. Ezt is természetesen mutatjuk eredetiben:

Nagyon sok jóakaróm figyelmeztetett, Zoli, ne csináld, mert nem is tudod mekkora és milyen gonosz erők munkálkodnak a háttérben, és eltaposnak, mint egy darab szart. De igen, tudom, tudtam, de erre nemigen lehet felkészülni. Hagyd a p…ába, ne foglalkozz vele, nem a te ügyed, nem fogsz tudni semmit tenni, csak tönkreteszed magad, meghurcolnak, kicsinálnak, megaláznak, összetörnek, becsuknak, felkoncolnak, legyilkolnak. Kell ez neked? Inkább ne foglalkozz vele! Ne foglalkozzak vele? De hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy kiárulják a hazámat, a magyar földet, a magyar vizet, a Magyar Köztársaságból Magyarország Zrt.-t csinálnak és sajátjukként gazdálkodnak vele? Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy a magyar szellemi tőke java kivándorolt külföldre, és ott kamatozik a hazai tudás, és már soha nem fog visszajönni? Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy ellopták az összes nyugdíjpénzt és nem lesz nyugdíj? Már most sincs. Hát hogy ne foglalkozzak azzal, hogy a beteg emberek meghalnak az állami kórházakban, és ha túl akarod élni, akkor a kötelező tb mellett a magánorvost is fizetned kell, ami szintén az övéké, azt a lét is ők kapják? Hát hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy az iskolából hülye gyerekek jönnek ki, hogy a mai 16 évesek egyharmada funkcionális analfabéta, hülye marad akkor is, ha felnő? Hogyan ne foglalkozzak vele, hogy itt millió ember 43.000 Ft-ért tök felesleges rabszolgamunkát végez? Hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy itt a jog nem egyforma a miniszterelnökre és a közmunkásra? Előbbinek mindent lehet, semmiért nem kérik számon, utóbbinak semmit, viszont mindenért kicsinálják, maga a léte a probléma. Előbbi eladhatja az egész országot a néppel együtt Putyinnak, a zsidóknak, Kínának, a tőkének, a “háttérnek”, nem tudom kinek, utóbbi meg megdögölhet. Lehetőleg minél hamarabb és minél nagyobb számban. Hogyan ne foglalkozzak azzal, hogy Európa újrarajzolása, benne Magyarország kiárusítása, tönkretétele TELJESEN TUDATOS, és a szemünk előtt ennyire nyíltan zajlik? Hogyan ne érdekeljen ez engem? De hát ez az én hazám is! Magyar vagyok. Szerencsen születtem, Szerencsen nőttem fel. A szüleim is Hegyalján születtek, a nagyszüleim Ricsén, Tiszatardoson, és a gyerekeinket is szeretnénk majd itt felnevelni. Nem ezt szeretnénk mind? Nem ezt mind, aki magyar? Ezért halt meg Herczeg Gáspár ükapám Szegeden egy szerb katona kardja által az első világháborúban? Ezért halt meg értem? Ezért halt meg értünk? Vajon ezt akarta? Így akarta?
Akik ezért engem máris buziznak, parasztoznak, idiótáznak, mocskolnak, bemártanak, gyalázkodnak, azokért is dolgozom. Azoknak is szebb jövőt remélek. Azoké is a haza. Tőlük is elveszik. Őket is átverték. Őket is kicsinálják. Hát nem értitek, hogy nincs többé bal és jobb? Hát nem értitek, hogy nincs többé liberális és konzervatív? Hát nem értitek, hogy egy hatalmas, gigantikus átbaszás az egész? Tényleg nem látjátok?
ELŐRE van és HÁTRA van. Előre a szebb, boldogabb, élhetőbb, szeretetteljes, békés jövőbe, vagy hátra, vissza a múltba, vissza a kommunizmusba, vissza a feudalizmusba, vissza az oroszokhoz, vissza a függőségbe, vissza a maradiságba, a semmibe, a gonoszba, a gyűlöletbe, a félelembe. Ti is ezt teszitek most velem. Gyűlöltök engem.
Sajnálom, ha ezt nem értitek és nem látjátok. Nagyon sajnálom. De nem tudok haragudni érte. A harag nem jó tanácsadó. Gyűlöletben és félelemben nem lehet élni. Én a szeretetben hiszek továbbra is. Mindennél erősebben. Ezért dolgozom.

 

Nem is kellett több és kialakult a háború. Picikét az azért fura, hogy azok az emberek akik a szeretetről beszélnek, hatalmas erővel kezdték el mocskolni embertársaikat. Természetesen minket Vadhajtásokat is gyaláznak, hogy milyen oldal az ilyen ahol ilyen kritika megjelenhet. Ezek el vannak tévedve kurvára, ugyanis milyen felfogás az, hogy csak a ti véleményetek lehessen mindenhol? Minket nem érdekelnek a rózsaszín ingeitek, sem a legújabb divatotok amikor már nem lehet megállapítani, hogy női vagy férfi ruha van a legényeken. Minket az érdekel csak, hogy ne akarjátok már mindenhol a ti világotokat és életeteket, felfogásotokat ránk erőltetni. Amikor pedig kiléptek a ti közösségetekből és átmentek másokhoz, mint tettétek most, hát ne csodálkozzatok azon, hogy még az “inget” is leszaggatják rólatok. Nem moderáltunk ki, megtehetttük volna. Ti vendégek vagytok itt, ezt ne felejtsétek el amikor a Vadhajtások falán keménykedtek. Nos, ez lenne az alap.

Ez a bejegyzés is azért született, mert minket kezdtetek mocskolni.

A háború itt olvasható:

 

Vadhajtások