Vadhajtások

Álhíreket terjeszt a Jobbik a Facebook-on

Az a Jobbik, amely nem szavazta meg 2016-ban a kvótaellenes alaptörvény-módosítást, vagy éppen az a Jobbik, amely nem fogja megszavazni a Stop Soros törvénycsomagot sem előzetes bejelentésük szerint, vagy az a Jobbik, amely a déli határzárat hülyeségnek tartotta, vagy éppen az a Jobbik, amely a migránspárti liberálisokkal tüntetett a Kossuth téren most éppen azt hazudja, hogy a magyar kormány Budán rejtegeti a migránsokat.

Érdemes megtekinteni a poszt alatti kommenteket is, mivel sajnos a lyobbikos liberális-kommunista-nacionalista skizofrénjei elég naivok ahhoz, hogy ezt elhiggyék.

Miért hiszik el?

Mert a Lyobbik mondja.
Mert Budán nem jár annyi ember.
Mert nem lehet bizonyítani az ellenkezőjét sem.

Néhány ‘értelmiségi’ komment:

Róbert K. – “Minden Fideszes választóhoz kéne elszállásolni még jó párat… Mert ez kellett nekik…”

Tibor S. – “Szemét az egész FIDESZ hazaáruló,korrupt,csaló, és követöi sötétek!!!!!”
Margit Sz. – A sok birka mind elhitte amit ugatott. Pedig akkor is hozta a migránsokat.”
Krisztián K. – “Azokhoz vigyék őket,aki a Zsideszre szazott,bírkák
Sz. Dániel – “Bele kéne lödözni oket a nàdasba patkàny férgek”
Lajos G. – “TE ROHADÉK FIDESZES HOZZÁD KÉNE KÖLTÖZTETNI ŐKET!!! SZOMSZÉDOD LENNÉK MEGTANÍTANÁLAK MÓRESRE!!! MEGDUGATNÁLAK VELÜK!!!!”

És még sok egyéb.

Még egyszer hangsúlyozzuk: érdekes, hogy ezen a kamuhíren egy olyan párt háborodik fel, amely a múltban, jelenben és a jövőben minden olyan kormány által beadott törvénycsomagot leszavaz(ott), amely országunk szuverenitását erősíthetné, a bűztől terjedő neoliberalizmustól, az álcivil, leginkább kommunista és balliberális szervezetektől megvédhetné.

Vadhajtások