2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Álhíreket terjeszt a Jobbik a Facebook-on

Az a Jobbik, amely nem szavazta meg 2016-ban a kvótaellenes alaptörvény-módosítást, vagy éppen az a Jobbik, amely nem fogja megszavazni a Stop Soros törvénycsomagot sem előzetes bejelentésük szerint, vagy az a Jobbik, amely a déli határzárat hülyeségnek tartotta, vagy éppen az a Jobbik, amely a migránspárti liberálisokkal tüntetett a Kossuth téren most éppen azt hazudja, hogy a magyar kormány Budán rejtegeti a migránsokat.
Érdemes megtekinteni a poszt alatti kommenteket is, mivel sajnos a lyobbikos liberális-kommunista-nacionalista skizofrénjei elég naivok ahhoz, hogy ezt elhiggyék.
Miért hiszik el?
Mert a Lyobbik mondja. Mert Budán nem jár annyi ember. Mert nem lehet bizonyítani az ellenkezőjét sem.
Néhány 'értelmiségi' komment:Róbert K. - "Minden Fideszes választóhoz kéne elszállásolni még jó párat... Mert ez kellett nekik..."
Tibor S. - "Szemét az egész FIDESZ hazaáruló,korrupt,csaló, és követöi sötétek!!!!!"
Margit Sz. - "A sok birka mind elhitte amit ugatott. Pedig akkor is hozta a migránsokat."
Krisztián K. - "Azokhoz vigyék őket,aki a Zsideszre szazott,bírkák"
Sz. Dániel - "Bele kéne lödözni oket a nàdasba patkàny férgek"
Lajos G. - "TE ROHADÉK FIDESZES HOZZÁD KÉNE KÖLTÖZTETNI ŐKET!!! SZOMSZÉDOD LENNÉK MEGTANÍTANÁLAK MÓRESRE!!! MEGDUGATNÁLAK VELÜK!!!!"
És még sok egyéb. Még egyszer hangsúlyozzuk: érdekes, hogy ezen a kamuhíren egy olyan párt háborodik fel, amely a múltban, jelenben és a jövőben minden olyan kormány által beadott törvénycsomagot leszavaz(ott), amely országunk szuverenitását erősíthetné, a bűztől terjedő neoliberalizmustól, az álcivil, leginkább kommunista és balliberális szervezetektől megvédhetné.

Vadhajtások

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató