2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Libsi trollhadsereg köpködi Budaházy Eddát

Két napja jött ki a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videója, amiben szerette volna felhívni a társadalom figyelmét arra, hogy mennyire fontos volna a gyermekvállalás, és hogy ez nem lehet csupán egy kényelmi kérdés.

Hát tény és való, megkapta a kis klipp a figyelmet, de sajnos nem abból az irányból, ahonnan hasznos lett volna. Az Index tette ki címlapjára, a szokásos epés gúnnyal kommentálva.

"Elmúltál harminc? Nem zavar az abortusz? Kiköltöztél? Szüleiddel élsz? Nincs gyereked? Egy puskalövés nélkül végignézed Magyarország pusztulását? A Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videójában lebasznak mindenkit, aki nem szül"

- vicceskedik és és csúsztat Szabó Péter indexes firkász. Na most... Én nem hittem volna, hogy ilyen hatalmas zombihadsereg van a hírportál mögött, de Edda videója alatt 5000 dislike érkezett idáig, és töménytelen mennyiségű borzalmas hozzászólás, amik mind a teljes gyökértelenségről, és értelmetlen gyűlöletről tanúskodnak. Félelmetes, hogy ezekkel az embrekkel élünk együtt.

Néhányat idéznék:

"A MÉHED JÁRJON, NE A SZÁD!"

"Hogy ugy gondolom rendben van-e, hogy en dontom el mi tortenik a testemben torteno emberi elettel?! Meg szep hogy rendben van, sot, jogom van hozza hogy en dontsem el mi tortenik a SAJÁT TESTEMMEL... "

"Ki a faszom döntse el? A szomszéd néni? Vagy az a sejtkupac, akinek még agyi tevékenysége sincsen ? Szutyok fideszes propaganda 😀"

"Én egy románt akarok világrahozni, remélem nem baj."

"Milyen afrikai kannibálok????? Miről beszélsz, te hazug pénzéhes szemétláda???????"

"Szálljon ki mindenki a pinámból...!"

"10 perce vertem ki, amivel lemészároltam 20 millió potenciális Magyart. Őszintén sajnálom! 😞"

"Amúgy én szeretnék házasodni, meg gyereke(ke)t is, de ez itthon jogilag nem lehetséges, úgyhogy valószínűleg egy olyan fejlettebb országban fog megtörténni, ahol ennél kicsit haladóbban gondolkoznak, és nem mennek falnak attól, hogy valakinek két apja vagy két anyja van. ¯\_(ツ)_/¯"

"Ettõl a videótól megerõsödött bennem még jobban,hogy soha sem akarok gyereket.Köszönöm!😊"

Szavakat nem lehet találni arra a végtelen infernóra ami ezeknek az oktogonos bölcsész forradalmároknak a fejében, szívében, a lelke helyén van. Úgy tűnik, a nyugati társadalom menthetetlenül félbe szakad. Mert ez nem csak itthoni jelenség. A balliberálisok minden nyugati államban ugyanezt képviselik, a gyűlölködést, önzést, tudatlanságot, és a hazájuk tönkretételének vágyát.

Mást nem tehetünk egyelőre, legalább mutassuk meg nekik, hogy nincsenek többen nálunk! Én ma egész nap kommenthuszárkodtam, de nem ártana az erősítés, elfáradtam...

Scheer-Komjáthy Ádám - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató