Vadhajtások

A pápai jobbikos is kilépett, olyan levelet írt a jobbikosok szeme megugrik

A párt Veszprém megyei képviselője, korábbi megyei és helyi elnöke szerint a Jobbik vezetése úgy hoz döntéseket, mint a bolsevikok.

“Csak “gratulálni” szeretnék ehhez a hozzáálláshoz.Ilyen szűk látókörű vezetése még nem volt a Jobbiknak.Néppártról beszéltek, ami elvileg több politikai áramlat magában foglalását jelentené, de úgy döntötök mint a bolsevikok.
Ha azt hiszitek, hogy Toroczkai kirúgásával majd helyre áll az “egység”, akkor nagyot tévedtek.Mindig lesznek olyanok tagok, akiknek nem fog tetszeni az a megalkuvó, a magyarság jövőjét felélő politika, amit már két éve műveltek.
Az elmúlt két évben elkövetett baklövéseitekért melyikőtök fog az etikai bizottság elé állni?Ki áll az etikai bizottság elé, mert elmondása szerint elvette a párt lelkét?Ki áll az etikai bizottság elé, mert elmondása szerint hazudtunk a párt retorikáját illetően?Ki áll majd az etikai bizottság elé, mert anyagi csődbe vitte a pártot?

A mai nappal kiléptem a pártból, mert még annyi örömöt sem szeretnék nektek adni, hogy kirúgjatok!”– a politikus által a közösségi oldalon közzétett bejegyzésben.

infopapa.hu