Vadhajtások

[email protected]ás: Rokker Zsoltit támogatja Miskolcon a Jobbik – és az MSZP is

A Jobbik örömmel értesült arról, hogy a miskolci 12-es választókörzetben július 15-én tartandó időközi önkormányzati választáson a sokak által csak Rokker Zsoltiként ismert humorista, Erdei Sándor is elindul.

Erdei Sándor igazi lokálpatrióta, választási programja alkalmas arra, hogy a Győri kapu egy fejlődő, biztonságos, összetartó városrész legyen – írja közleményében a Jobbik.

Rokker Zsolti és Jakab Péter jobbikos szóvivő (fotó: Boon.hu)

A párt miskolci elnöksége úgy döntött, támogatja Erdei Sándor indulását: tagjaikat, szimpatizánsaikat, a választókörzetben élő miskolciakat arra kérik, párthovatartozástól függetlenül szavazzanak Erdei Sándorra a Fidesz jelöltjével szemben.

Frissítés: ugyanazt a jelöltet támogatja a Jobbik és az MSZP Az MSZP miskolci szervezete a független képviselőjelöltként induló Erdei Sándort támogatja a választáson – közölte a párt. “Országos ismertségre humoristaként televízió- és rádióműsorokban tett szert, és bár költözhetett volna Budapestre, lokálpatriótaként itthon maradt, innen jár fellépésekre, televíziós felvételekre” – írta az MSZP.

Vagyis a két legnagyobb ellenzéki párt Miskolcon ugyanúgy a független jelölt mögé állt be, így Rokker Zsoltinak komoly esélye van győzni – írja az Index. Ebben a miskolci körzetben legutóbb a Fidesz 38-25 százalékra nyert az MSZP-DK-EGYÜTT-Miskolci Lokálpatrióták jelöltje ellen, a Jobbik pedig 21%-ot szerzett. Miskolc korábban az MSZP egyik biztos fellegvára volt, ám ezek az idők elmúltak, legutóbb a 20-ból csak 2 önkormányzati körzetet tudott nyerni a párt, a Jobbik pedig egyet.

A parlamenti választáson a Jobbik jelöltje volt versenyben a fideszes jelölttel az egyik választókerületben. Miskolc 12. számú önkormányzati körzetében július 15-én tartanak időközi önkormányzati választást, mert az ottani fideszes képviselőt, Hubay Györgyöt parlamenti képviselővé választották.

Kuruc.Info