Vadhajtások

Tombol az agyhalál a fiatalok körében

Úgy látjuk, a fiatalokat szép lassan megfertőzi az az ördögi, káros gondolat, miszerint a gyermekvállalás az ciki, égő, és csak a csicskáknak meg a csóróknak kell gyerek, mivel ők inkább az iPhone X-ből vállalnának 3-at, mintsem utódból.

A 16-30 év közöttieknél valóban nem menő a gyermekvállalás, inkább kinevetni való. Félreértés ne essék, mi Vadak is fiatalok vagyunk, csak köztünk már van olyan, akinek gyermeke van és büszke apa, illetve van olyan is, aki családot tervez, de olyan nincs, aki ezt cikinek állítaná be vagy ellenezné. Vannak még kivételek, de ne hagyjuk azt, hogy a gyermekvállalás mindenki körében ciki legyen, mert nem az! Vagy ha igen, akkor majd legyen az is ciki, hogy a materialista libsiknek nem lesz nyugdíja, mert nem lesz, aki kitermelje nekik. Nyilván azért is az Óbán lesz a hibás, és nem ők.

A képen lévő poszt alatt gyűjtöttünk érdekes kommenteket:

Dalma írja: “Én aztán nem szülök!” – ok. Ehhez nem füzök hozzá semmit, mert BTK-ba ütközne. Menjünk tovább.

Fruzsi írja: “Én a szerelmemnek akarok szülni, nem Orbán Viktornak!” – azt a ku… ez most komoly? Beteg állat. Jó hogy nem azt állítja, hogy Orbán lefeküdt vele, és nem engedi, hogy elvetesse a magzatot, amit ketten összehoztak. Ez nagyon beteg.

Norbert írja: “Sajnálom, érdekel az állatvédelem, így már nem vagyok hajlamos szülni” – mondja ezt egy tinédzser srác a másik srácnak egy kolbászparti keretein belül. Jó, mondjuk semmin sem lepődünk meg manapság a genderbender-korszakban. Értjük, hogy mire írja: nem akar Fideszeseket nemzeni. Édes anyukája vajon megszülte-e volna őt, ha kiderül, hogy férfi létére “nem akar szülni”, és ráadásul elvi okokból?

Orsi írja: “A méhed járjon ne a szád!” – óh, érthető, persze. Budaházy Eddának címezte a gyermektelen nőszemély, csak sajnos annak nem jártak utána, hogy Edda már letett valamit az asztalra, vannak tapasztalatai is, amit a 22 éves Mészáros Luca-félék nem érthetnek meg, mert nem éltek hozzá eleget.

Mind tájékozatlanok vagytok! Először is ne a 444 és az Index kamuszarjai határozzák meg véleményeiteket. A kormány nem megmondja, hogy mikor szülhetsz és mikor nem, hanem próbál ösztönözni arra, hogy vállalj gyermeket azért, hogy neked és a nemzetednek hosszútávon jó legyen.

Ha nem vállaltok gyereket, oké, csak kíváncsiak leszünk arra, hogy majd ki fogja a kezeteket a halálos ágyatokon, vagy ki segít majd ki anyagiakkal öregkorotokban, ha nem az utódotok? Elmehettek majd 70 évesen hajléktalannak, és egyedül döglötök meg egy erdőben, mert nektek az fiatal korotokban vicces és szánalmas volt, hogy valakinek gyermeke van. Lehet így is csinálni, drága egyetlen kis liberálisaim, de elsősorban a materializmusotok miatt köszönhetitek meg a boldogtalan idős kort, ha egyáltalán megélitek depresszió és érvágás nélkül.

Vadhajtások.hu