Vadhajtások

Elmebetegek! Beszüntetné a “vadul” gördeszkázást a jobbikos képviselő

Szerkesztőségünket keresték meg azok a dunaújvárosi srácok, akik felháborodtak azon, hogy a jobbikos képviselő:

Barta Endre önkormányzati képviselő a rendőrkapitányság vezetőjétől kér segítséget a dunaújvárosi főtéren tapasztalt gondok megoldására. Ahogy a Duol cikkéből kiderül, Bartának azok a tizenévesek szúrják a szemét, akik

hangoskodnak, vadul gördeszkáznak, bicikliznek, alkoholt fogyasztanak, a hivatal előtti téren késő délutánonként, kora esténként.

A srácok nem is hagyták magukat.

Itt a közleményük:

A dunaújvárosi Jobbik, gyermeknap alkalmából kezdeményezte, hogy még a nyári szünet előtt tiltsák be a gördeszkázást, a rollerezést, a kerékpározást és minden a fiatalok által kedvelt mozgásformát.

Tisztában vagyunk vele, hogy az egykoron Sztálin nevét viselő városban, ahonnan az elmúlt években a lakosság egyharmada, szinte az összes fiatal elköltözött, politikailag kifizetődő a fiatalok elleni hangulatkeltés, de mi ezt visszautasítjuk! Szerintünk sokkal jobb a fiatalok mozognak, mintha otthon kockulnának. Éppen ezért körülbelül 30-40 fiatal gyűlt össze bringával, gördeszkával vagy rollerrel, hogy kifejezzék: ők mozgással szeretnék tölteni a szabadidejüket.

Üdvözlettel: a dunaújvárosi fiatalok

 

Vadhatások.hu