2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Finn kisiskolások "felvilágosító" tankönyve

Íme, a tudni vágyó finn kisiskolások csodálatos tankönyve, illetve abból egy kicsike részlet.

Egy kicsike részlet, amelyből kiderül, hogy a finn oktatásügy odafigyel minden apró részletre, a finn oktatásügy önmagában a "pc" apoteózisa. Mert mi mással lenne magyarázható, hogy a finn kisiskolások szexuális felvilágosítását azzal az életszerű képpel kezdik, amelyen valahol messze északon, mondjuk Lappföldön, egy szépen megtermett finn menyecskét egy néger kúr.

Mindennapos eset.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire kirekesztő, rasszista, náci hozzáállás lenne, ha messzi északon, Lappföldön, a szépen megtermett finn menyecskét egy tenyeres-talpas finn parasztlegény kúrná. Na ugye!

És kifejezetten üdítő, hogy mindjárt a másik képen két fiúcska baszik.

Bár szabadjon megjegyeznem, hogy itt látok még némi hiányosságot. Ugyanis kissé kirekesztőnek, rasszistának, nácinak érzékelem azt a hozzáállást, hogy a képen egy fehér fiúcska bassza a fehér fiúcskát. Sokkal színesebb lenne az egész, ha már néger bassza a megtermett finn leánykát, akkor néger baszná a vékonka finn fiúcskát is (lásd még ifjabb Soros iránymutatásait e témakörben).

S még egy apróság: mivel (legalábbis most még) az európai kultúrkörben balról-jobbra írunk és olvasunk, a heteroszexuális jelenet balra helyezése míg a homoszexuális jelenet jobbra helyezése tartalmaz némi kirekesztést, mert azt sugallja, hogy a heteroszexualitás előbbre való.

Kérjük a finn elvtársakat, hogy fenti hibákat javítsák ki, továbbá a következő kiadásba tegyenek be lányt lánnyal, lányt rénszarvassal, fiút friss hullával, hogy szélesítve legyen a finn kisiskolások szexuális horizontja.

De az irány alapvetően helyes, elvtársak!

https://badog.blogstar.hu/2018/05/31/finn-kisiskolasok-quot-felvilagosito-quot-tankonyve/53373/

A Facebook cenzúra miatt ezt a bejegyzést is csak a vk.com/vadhajtasok oldalon oszthattuk meg :(
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató