Vadhajtások

Toroczkai csicskítja Sneideréket: Pereljetek be, és kiderül az igazság

Toroczkai csicskítja tovább a népputrisodó és bekomcsisodó Lyobbikot. Legfrisebb bejegyzésében maga kéri azt, hogy a csicska elnökség nyugodtan perelje be, így kiderül az igazság. És valljuk be, ezek a csicska senkik arra verik a nyálukat, hogy mennyi pert nyertek már hazugságok miatt. Toroczkai feldobta a labdát és le is ütötte azt. Követjük az eseményeket, és beszámolunk mindenről.

 

Toroczkai írása:

“Sneider Tamás az Együttel kapcsolatban nem cáfolt semmit, csupán nyilvánosan lehazugozott, és azt írja, hogy beszünteti a párbeszédet velem (mintha eddig lett volna bármilyen párbeszéd).
Tamás, Te is tudod, hogy nem csupán szóban, de még az elnökségi levelezőlistán is szó volt az Együtt vezetőinek, Gyurcsány és Bajnai embereinek pénzügyi megsegítéséről, Jobbikos forrásból. Pereljetek be, és kiderül az igazság. Volt még néhány ilyen ügy, ami az utóbbi időben vált világossá, végleg bizonyítva azt, hogy Ti mást értetek néppártosodás alatt, mint amiről én beszéltem korábban. Mindig elmondtam, hogy számomra a néppártosodás csak azt jelentheti, amit Ásotthalmon láthattatok. Különböző pártállású emberek szavaztak rám, miközben én semmit sem adtam fel a korábbi elveimből. Ha a néppártosodás elvtelenséget jelent, akkor nem kérek belőle. A népet szeretem, de a néppártosodás szót mára teljesen lejárattátok. Juhász Péter és Szigetvári Viktor helyett én inkább Pongrátz Andrással egyeztetek a jövőről.”

 

Forrás: Toroczkai László Facebook-oldala