2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Esik szét a Jobbik, erre a párt alelnöke Star Wars-figurákkal fotózkodik

Z. Kárpát Dániel százszázalékosan megmutatta hogyan tud az ember igazán hülyét csinálni magából: kiment a Könyvhétre és szétfotózta magát egy Star Wars bábúval. Miközben szétesik alóla a pártja.

Toroczkai László pénteki kizárásával komolyabb kilépési hullám indult meg a Jobbikban: középvezetők, szimpatizánsok, és komplett alapszervezetek köszöntek el a Jobbiktól. Gyakorlatilag képtelenség követni az eseményeket, óránként érkeznek az újabb és újabb bejelentések.

Ez így első ránézésre elég komoly dolognak tűnik, de csak elsőre ránézésre. Mert itt van nekünk Z. Kárpát Dániel, a Jobbik újraválasztott alelnöke, újraválasztott képviselője (pontosabb ismét befutó helyre rakott képviselője), aki tökéletes időzítéssel és tökéletes módszerrel kürtölte világgá, hogy túl van lihegve ez az egész pártszakadásosdi. Alelnök úr díjazandó lazasággal gondolt egyet, és két alapszervezet önfeloszlatása között lement a Vörösmarty térre a Könyvhétre, és el kezdett Star Wars bábukkal fotózkodni.

Én mindig a birodalmiakkal voltam!

– tette hozzá halál komolyan a tapasztalt politikus, Z. Kárpát Dániel.

Bár elsőre nem feltétlenül úgy néz ki, de alelnök úrnak a megfelelő pillanatban megfelelő komolysággal megálmodott, és megvalósított akciójának nagyon is létező magyarázatai vannak, egész pontosan kettő:

  • A. forgatókönyv: mindenféle hátsó szándék nélkül pusztán csak azt akarta demonstrálni, hogy ő igenis képben van a filmekkel, és tud is egy olyat, ami párhuzamba vonható a jobbikos történésekkel. Szerencsére éppen ki volt állítva a Vörösmartyn egy birodalmi rohamosztagos, adta magát a helyzet, kattant a fényképezőgép, ment hozzá a szöveg.
  • B. forgatókönyv: ennél valamivel rosszabb a helyzet, ha arról van szó, hogy Z. Kárpát Dániel nem érzi át teljes beleadással az összeomlás szélén álló pártjának sorsát, nem érdekli, hogy egy csomóan lekopnak a pártból, alapszervezeetk billenek fel, és inkább pártelhajlással felérően Star Wars-os figurákkal lazít.

Nehéz megjósolni, melyikről is van szó. Az viszont biztos, hogy Novák Előd azt írta pár napja Z. Kárpát Dánielről közösségi oldalán, hogy soha semmit nem képviselt, csak bólogat mindenhez. Alelnök úr szempillantás alatt megcáfolta Novákot, hiszen ő igenis képvisel valamit: a totális hülyeséget.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató