2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Homoszexuális propaganda indult a futball meccseken

A csütörtökön kezdődő oroszországi futball Viágbajnokságra készülnek a válogatottak. Úgy tűnik, hogy ezekre a eseményekre rátelepedett a LMBT mozgalom és szívárványos motívumokkal látták el a csapatok mezeit.

Tudniillik minden év júniusában az LGBT közösség számos országban különböző módon ünnepli a homoszexuálisok felvonulását. Magyarországon egy hónapon keresztül tartanak több helyszínen rendezvényeket. Pl. Conchita Wurst koncert is lesz hamarosan Budapesten, a felvonulásuk mellett.

És ha már a világbajnokság kezdetét veszi hamarosan, akkor itt az ideje egy kis meleg propagandának. Legalább is így gondolják. Az más kérdés, hogy Oroszországban aligha fognak parádézni.

Egyelőre az amerikai és az ír csapat csatlakozott a deviáns mozgalom felhívásához. Ezen válogatottak mezeit látták el szívárványos motívumokkal.

Pl. A mezeken lévő számoknál a hagyományos színek helyett a szivárvánnyal vannak kitöltve.

Az Amerikai Labdarúgó Szövetség is bejelentette, hogy képviselni fogják a melegek közösségét. Az írek elleni meccsen debütáltak a mezek.

Korábban a női csapatnál már feltérképezték, hogy mennyire népszerű a felhívás, de akkor falakba ütköztek.

A női válogatott tagja, Jaelene Hinkle - aki istenfélő - nem adta be a derekát és nem öltötte magára a mezt. Elmondta, hogy:

Bűntudatot éreztem és úgy gondoltam, hogy nem az én feladatom ez!

Tavaly november is volt már hasonló akciója a deviáns mozgalomnak, akkor szívárvány színű cipőfűzővel léptek pályára a labdarűgók.

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató