Vadhajtások

Jobbik: 100 ember lépett ki, de 100 ember lépett be

Mirkóczki és a többi lyobbikos megint hazudozik, hisz azt állítják, hogy csak 100 ember lépet ki, de a napokban ugyanennyi lépett be. Ki hiszi ezt el?

Volner János is azt mondta, hogy a Jobbiknak 20 ezres tagsága van, ami nem igaz, mert oké, lehet, hogy 15 év alatt ennyi halmozódott fel, csak azt is tudni kell, hogy a Jobbik nem szereti kivenni a rendszerből a már évek óta inaktív vagy már kilépett tagokat.

Ezt onnan tudjuk, hogy köztünk is vannak volt Jobbik tagok, akik már évekkel ezelőtt kiléptek, mégis kapják a különböző belsős körleveleket, vagy kapják a Vona Gáboros és egyéb születésnapi jókívánságokat postai úton. Ez azért van, mert nem írtak ki senkit a rendszerből.

A valós tagsága a Jobbiknak, akik még aktívak, az nagyságrendileg 3000 ember, azoknak a nagy része is csak azért aktív, mert fizetést kap érte, hogy az legyen. Jellemzően minimálbérért vezetik a helyi irodákat, vagy írnak cikkeket különböző helyi internetes hírfelületekre stb.

Ugyanakkor, a szórólapozgató, aláírásgyűjtő, standolgató pártkatonák már olyan kevesen vannak, hogy a Jobbik 2 éve a postával tudja csak kivitetni a szarságaikat, amire már a kutya sem kíváncsi. Ennek a postának is a sajtóhírek szerint tízmilliókkal tartoznak.

Ádám, hazudhattok folyamatosan, de az emberek tudják, mi a helyzet, és hamarosan egy párt nélküli frakcióvá tömörültök, mert olyan sokan hagyták el a pártot az utóbbi hónapokban, hogy már a tagdíjakból sem jön össze egy jelentősebb összeg.

Vadhajtások.hu