2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Barbie baba fiúknak? Így kampányol a Samsung

Sorra rogynak térdre a legnagyobb vállalatok is a mindent letaroló genderlobbi előtt. Legutóbb a Samsung rejtett el egy utalást reklámfilmjében.
“Emberi természet”
-ezzel a szlogennel indított év elején kampányt a Samsung, ami saját márkafilozófiáját abban a mondatban határozta meg, hogy:
“Tedd meg, amit nem tudsz”
A motivációs filmek sorába tartozó reklámvideóban arra buzdít a Samsung, hogy bátran merjünk szembemenni azokkal a dolgokkal, amikről a világ azt tanítja, azok nem lehetségesek.
Melegesküvővel reklámozza az Iphone X-t az Apple
Ilyen az élet: lányjáték egy fiúnak
A film különböző szereplőkön keresztül végig kíséri egy felnövő gyerek előtti kihívásokat: az első lépéseket, az első medencébe történő beugrást, és az első bicikliutat. Az első focimeccs és az első tanóra után pedig hirtelen egy nem várt snitt fogadja a gyanútlan nézőt. (Eddig minden idilli – a világ nemzetiségeinek teljes armadája felvonul: fekete, fehér, latínó és indiai gyermekek.)
Ebben a jelenetben egy Barbie babát szorongató szeplős fiú látható, aki az apja javaslata ellenére, inkább a babát hozná el a játékboltból.
Teljességgel érthetetlen, hogy miért kellett az LMBT-lobbi átlagos üzeneteihez képest is radikálisabb üzenetet választani. E szerint egy átlagos gyermek előtt szükségszerűen leküzdendő akadály a saját nemi szerepének megkérdőjelezése alig 9-10 éves korában. [embed]https://www.youtube.com/watch?v=KIMBR5ZMEvo[/embed] Aztán teljesen logikátlanul 10 évet ugrunk előre, és egy netes videóban gitározni tanuló srácot, és egy biciklit hegesztő lányt látunk a képeken. Az utolsó jelenetben egy amputált lábú lány próbál meg ismét járni tanulni. Így kerekedik ki a történet a babák első lépéseivel. A gyermekeket kizsákmányoló, idő előtt szexualizáló és kétségek közé taszító, nemiségükben elbizonytalanító lobbi már nem csak a meséken, genderfoglalkozásokon, de a gigacégek reklámjain keresztül is akadálytalanul terjeszkedik.Forrás: Youtube
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató