2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Bemutatjuk a legbetegebb jobbikos retket | Véleményünkkel

“A saját buzi pártod háza táján sepregessél először exjobbikos szélkakas. A beledet a szádon húzom ki te köcsög!” – írta egy hosszabb gyalázkodó kommentben L. Attila jobbikos szimpatizáns a közösségi portálon a tapolcai Fidelitas alelnökének. Szakonyi Balázs a sümegi polgármester videóbejegyzését osztotta meg, ami a helyi hulladékszállítási ügyről szól, mellette Rig Lajos listáról bejutott jobbikos országgyűlési képviselőt szembesíti valótlan kijelentéseivel. Ehhez a bejegyzéshez kommentelte fenyegetését a Jobbik szimpatizánsa, illetve aktivistája, aki nem első alkalommal kardoskodott Rig mellett. De most elvetette a sulykot. 
Mivel kénytelen vagyok, megszoktam már hogy szinte naponta érnek támadások engem és más kormánypárti politikusok a közösségi médiában. Ráadásul  ez a hadiállapot a választások óta is fennáll, nem csak a kampány velejárója volt. Ugyanakkor azt hiszem, van egy határ, amin senki sem léphet át. Elviselünk sok mindent, de nem mindent. Az, amit L. Attila írt nekem már túlmutat a véleménynyilvánításon, durva becsületsértés és konkrétan fizikai fenyegetés
– mondta a PestiSrácoknak Szakonyi Balázs.   Igazán szólhatna valaki ennek a főköcsögnek, hogy ma már büszkeség ex-jobbikosnak lenni. Csak az olyan retardáltak ma már a jobbikosok mint Te. Igazi gyökér. Kb.: Ez a vadhajtások véleménye az ilyen agyoniskolázott faszokról.Tovább a PS cikke: A tapolcai férfit főként azért támadják a jobbikosok, mert évekkel ezelőtt ő is a Jobbik szimpatizánsainak táborához tartozott, de már régen csalódott, és a Fideszben talált értékrendjéhez illő közeget. Jelenleg a Fidelitas alelnöke Tapolcán. Abban a városban, amelyet a Jobbik dunántúli bástyájaként tartanak számon.Nyugodtan mondhatjuk, hogy Tapolca talán a régió utolsó bástyája, ugyanis a térségben az elmúlt hetekben kvázi szétesett a párt. A soproni alapszervezet megszűnt, Győr-Moson Sopron megyében megyei közgyűlési képviselőjük lépett ki, de ugyancsak elhagyta a pártot a Devecser polgármestere is. A tapolcai listáról Vona helyett bejuttatott képviselő és a tapolcai polgármester tartja magát, no meg a frontot. Bár az jó kérdés, hogy Tapolcán a Jobbik mint alapszervezet létezik-e még. Irodájuk nincs, honlapjuk megszűnt, a Facebook-oldalukon jó, ha havi egy bejegyzést találunk, az is Rig Lajos bejegyzésének megosztása.Szimpatizánsok azért akadnak, akik itt-ott a kampányban is feltűntek, illetve azóta a Facebookon vívnak szájkaratét vagy kanapéharcot. Közéjük tartozik L. Attila is, aki a kampányban is gyakran tűnt fel a jobbikos jelölt közelében és azóta is lelkesen lájkolja, osztja bejegyzéseit és iszonyú dühvel kel ki magából és veszi védelmébe, ha szent Rig Lajost kritika éri az éterben – amolyan Facebook testőr.

Emberünk még Simicska tévéjének Tapolcát lejárató videójában is szerepelt. Biztos véletlenül futottak bele az utcán…

Ezzel eddig nem is lenne gond. Érthető az is, ha valaki érzelemtől túlfűtve ingerültebben reagál, de a fenyegetés az komoly dolog. Attilával pedig személyesen is ismerjük egymást, nincs mód érdemi vitára, vagy akár csak emberi véleménycserére. Azt viszont, hogy a beleim számon való kitépésével fenyegessen, nem vagyok hajlandó eltűrni. A kommentjén nagyon sokan felháborodtak, többen jelentették is, így a Facebook végül törölte. Még előtte természetesen lementettük
– mondta portálunknak Szakonyi Balázs. A Fidelitas tapolcai alelnöke kísérletet tett, hogy megbeszéljék a történteket és azt írta válaszában, hogy amennyiben délután 2 óráig L. Attila felhívja, egymás közt rendezhetik, megbeszélhetik az ügyet. Ellenkező esetben viszont a rendőrséghez fordul és feljelentést tesz. Telefonja nem csörgött – a jobbikosnak talán inába szállt a nagy bátorsága és a véleményütköztetést élőben már nem csak Zuckerberg takarásában meri vállalni.

Nem tudjuk, mi van az asztalon, de még ha poénnak szánták is, ez a kép alkalmas a kábítószerezés népszerűsítésére – Fotó: Facebook

Itt ismételten tennénk mi vadhajtások egy megjegyzést: Elmegy a kurva anyjába az ilyen se nem Nemzeti, se nem Hazafi, simán csak egy szar. 
Megkerestük L. Attila Facebook profilját, amely újabb kérdéseket vet fel. Fotói tanúsága szerint a Tapolca környéki férfi polgárőr, akinek mellesleg éppen az állampolgárok védelme lenne a feladata. Furcsa értékrendjébe szintén a fotói alapján nem csak az obszcén beszéd és a fenyegetés fér bele, hanem egyéb devianciák is. Olyan képet is találtunk róla, amin az orrába valamilyen anyagot felszívó fiatal mellett pózol büszkén. 
Szép új-jobbikosok(haha) 

Ilyen a buli Jobbik-szimpatizénséknál – Fotó: Facebook

 Vezető kép: Facebook/PS montázs Pestisrácok nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató