2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Agyatlan jobbikos bosszú: a pártból kilépettek adják vissza mandátumukat!

A Jobbik országos elnöksége visszahívja mandátumából azon képviselőket, akik kiléptek a pártból és akár a 2014-es önkormányzati, akár a 2018-as országgyűlési választáson a Jobbik Magyarországért Mozgalom listáin szereztek képviselői mandátumot – írják az MTI-hez eljuttatott közleményükben.
Az egyre csonkuló párt közleményében emlékezteti a kilépett képviselőket a Szent Koronára tett esküjükre, amelyben vállalták, hogyha visszahívás történik, úgy visszaadják mandátumaikat az őket jelölő Jobbiknak.  
Egy tisztességes ember minden körülmények között, az utolsó betűig hű marad letett esküjéhez. Egy becsületes, tiszta szándékok által vezérelt ember számára a napnál is világosabb, hogy nincs olyan érv, amely egy ilyen fogadalmat felülírhat. Óvnánk egykori bajtársainkat a becstelenségtől és arra kérjük őket, kíméljék meg további politikai pályafutásukat az esküszegés bűnétől és tegyék meg azt, amit ebben a helyzetben nem elsősorban a Jobbik országos elnöksége, hanem Szent István királyunk koronája előtt letett esküjük miatt a jobbikos választók várnak el tőlük.”
MTI
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató