2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Kiheverte a megalázó választási vereségeket a Jobbik csicskája, és már újra provokál

Szotyori-Lázár Zolika Facebook bejegyzésben oltja az új párt színeiben politizáló Duró Dórát. Igen, az a Szotyori, aki a választás előtt megszégyenítően beszélt az erdélyiekről.

Tudniillik, hősünk korábban kiverte a biztosítékot, mikor azt írta:

Az erdélyi magyarság nagyobb része – az észak-amerikai indiánokhoz hasonlóan – megvehető egy marék üveggyönggyel. Ez a marék üveggyöngy a kettős állampolgárság volt. (…) Kezdem azt hinni – bármennyire is keserű kimondani – hogy nem érdemelték meg a kettős állampolgárságot. Köreikben ugyanis még a magyarországinál is nagyobb mértékű az elhülyülésre hajlamosság.
Majd ezt még tudta fokozni, amikor az egyik kritikus hozzászólásra azt válaszolta:
Maguk odaát nem szent tehenek, akiket nem lehet kritizálni, hanem sajnos egy elbutulásra fokozottan hajlamos massza. Tisztelet a kivételnek.

Zolika már a bukott Vonának is kellemetlen volt, mert állandóan miatta kellett szégyenkeznie és magyarázkodnia. Azonban Szotyori, a Lyobbik netkommandósa (a Facebookon mindenhol megjelenik, ahol a Jobbikot kritizálni merészelték) nem adja fel, megint a közösségi oldalon harcol. Annyira szánalmas, hogy a Facebook bejegyzésére még hirdetést is rakott, hogy minél több emberhez eljusson. Mintha bárkit is érdekelne...

Vona legnagyobb seggnyalója legújabb bejegyzésében is kioktat:

KONTRASZT (1. rész)

“Ha 2018-ban nem nyerjük meg a választásokat, lemondok a Jobbik elnöki posztjáról.” (Vona Gábor - 2016. június 11.)

Két évvel később:“A mai napon – a tegnapi választási eredmények fényében – ígéretemhez hűen benyújtottam a lemondásomat, amelyet a Jobbik elnöksége elfogadott. A közeljövőben a Jobbik tisztújító kongresszust fog összehívni, hogy új elnököt válasszon, a tisztújításon nem méretem meg magam. Egyúttal jeleztem az elnökség felé, hogy listás parlamenti mandátumomat nem fogom átvenni." (Vona Gábor - 2018. április 9.) ———— “Én, Dúró Dóra a Szent Koronára esküszöm, hogy (...) amennyiben a Jobbik országos elnökségének kétharmados döntése szerint alkalmatlanná válok, úgy képviselői mandátumomat azonnal visszaadom. Isten engem úgy segéljen.” (Dúró Dóra - 2018. május 8.)Másfél hónappal később:“Kész vagyok vállalni az országgyűlési munkát, de ezt a Mi Hazánk Mozgalom tagjaként képzelem el.” (Dúró Dóra - 2018. június 23.)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató