2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Az Identitás Generáció oldalát véglegesen törölte a Facebook

Továbbá, törlésre került az összes hozzá kapcsolódó oldal is.

Az Identitás Generáció kiadott egy közleményt, hogy sosem hívott fel az erőszakra, de még bátorításra se tett gesztust. Nem úgy, mint azon csoportok, amelyek Antifának nevezik önmagukat. A Generáció célja az volt, hogy felhívja az ifjúság figyelmét arra, hogy az Európai identitásukat hagyományokat őrizzék meg és azt, hogy ezzel az identitás tudattal védekezzenek az Európába áramló Európán-kívüli bevándorlással szemben.

Miért is tiltják és rezonálják a facebook szerkesztők egyben cenzorok a csoportokat?

A válasz nagyon egyszerű. Az üzenetük azt rezonálja, hogy végre egyre több ember megértette azt, hogy ami Európában zajlik az nem a hosszú távú boldogságukat szolgálja. A közleményben elmondták, hogy a Facebook-on több száz millió felhasználó van és olyan üzenetek osztanak meg amik a globális balosok napirendjével szemben áll.

Tom Dupré, Aki elvesztette az állását, mert társ-vezetője volt az egyesült királyságbeli mozgalomnak. Azok után történt meg a kirugása miután felfedték a szerepét egy iszlám-ellenes csoportban.
A végén elmondták, hogy ez csak egy újabb bizonyítéka annak, hogy a balosok napirendje Európa-ellenes! Miért is? Mert az európai őshonos polgár a célpont, ugyanis megakarják semmisíteni az identitásunkat!
Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató