2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Korábbi francia rendőrtiszt: Az utcán imádkozó muszlimok azon vannak, hogy átvegyék az várost és felsőbbrendűséget mutassanak

Nemzetközi sajtószemlénk Lovas István emlékére:

VOICEOFEUROPE

Céline Pina, korábbi Francia Szocialista párttag, a francia Nemzeti televíziónak nyilatkozott.

Arra reagált, hogy az utcán imádkoznak a muszlimok Franciaországban és azt nyilatkozta:
"Nincs szükség arra, hogy megszállják az utcát. Habár miért is kell megszállni? ... Mert a játék lényege, hogy jelezzék a kisajátítást, a láthatóságot. " - mondta a volt rendőr.
"Egy tisztán kimutatható formája az átvételnek és harmadik üzenetként mutatják, hogy a hit erősebb és a törvény felett áll és azt, hogy a hittel teli elszántsággal elfoglalhatják a köztereket és ez határtalan is, mióta a hatóság és a politikusok nem vetettek véget ennek az egésznek, annak ellenére, hogy ez törvénybe ütköző tevékenység."

 

VOICEOFEUROPE

A németországi AFD azt akarja, hogy alkossák meg az Európai erődöt Olaszországgal, Ausztriával és Magyarországgal.

Az AFD nemzeti kongresszusán azt optálta Jörg Meuthen, hogy Európai erődöt alkossanak ahogy a multikulturalizmus ideológiája megbukott.
"A multikulturalizmus a kora 21. századi nagy megtévesztése és egy közelebbi megtekintéssel rájöhetünk, hogy ez az idegen ideológia csupán egy utópia"
mondta Jörg Meuthen Augsburgban
Az AFD elnöke azt mondta, hogy Merkel, Macron és Junker menekült politikája Európát "egy csúszómászó öngyilkosságba vezeti". Megnevezte az esetleges szövetségeseket, hogy megerősítsék az határvédelmet és azt is, hogy megalkossák az Európai erődöt. Akiket megnevezett az olasz belügyminiszter és miniszterelnök helyettes Matteo Salvini-t, Orbán Viktor magyar miniszterelnököt és alkancellár Heinz-Christian Strache-t.

VOICEOFEUROPE

Chios szigetén görögök kezdtek el tüntetni, amiért szexuálisan bántalmaztak a migránsok hat fiatal fiút

Hat fiatal fiú kint játszott egy focipályán, amely Chalkios menekülttábora mellett található. Odament néhány migráns és gyerekekhez megállították a játékot, majd hozzájuk nyúltak, akik erre sikítani kezdtek és ennek köszönhetően a helyiek meghallották a sikításokat és a gyerekek segítségére keltek. A migránsok visszamenekültek a táborba, ahova a helyi lakosoknak tilos a belépés.

A helyiek ezt követően értesítették a rendőrséget néhány órával később a migránsokat előállították, majd a görög fiúk azonosították az elkövetőket. Tegnapi nap minden Chalkios falubeli lakos tiltakozott dühüket és a csalódottságukat kimutatva, a sziget más lakói is csatlakoztak a menethez.

Moira szigetéhez hasonlóan a chalkios-i lakosok is úgy látják, hogy a faluikat totálisan megsemmisítették. A nők és gyerekek aggódnak, továbbá ígéretet tettek a lakosok arra, hogy nem fogják hagyni, hogy bárki hozzányúljon a gyerekeikhez. A migrációs válság egy állandó ketyegő bomba, amit a szélső balos vezetők okoznak. A kormány is érzi azt a nyomást az egyre dühösebben fellázadó lakosság részéről.


DAILYMAIL

Vigyorgás egy tinédzser lány csoportos megerőszakolása után: Undorító hármas nevetett azon, hogy egy 19 éves tehetetlen lány támadtak meg, kicsalták egy éjszakai klubból, majd végül egy utcára dobták – 27 éves börtönbüntetést kaptak ezért a tettért.

  • Az áldozat április 23.-án Canterbury városa központjában látható volt, hogy távozik a helyről
  • Láthatóan be volt lőve, ahogy egy parkolóhoz vezették, ahol mind a három férfi megerőszakolta a lányt.
  • Sali Amet 23 éves, Omer Engin 24 éves és Salih Altun 25 éves gyanúsítottakat a mai napon(2018.06.29.-én) 27 éves börtönbüntetésre ítélt a bíróság.

A cikk arra tér ki, hogy a Cuban bárból az előbb említett vadállatokat látták, hogy egy parkolóhoz vezették az áldozatukat, ahol négyszer megerőszakolták ötven percen belül. A török férfi a bíróságon tolmácsot igényelt, a tett elkövetésekor teljesen józan volt még a másik kettőben annyi alkohol volt, ami fele volt az vezetéshez tiltó határnak. A lány sírt, amikor kihajították egy közeli étteremnél, ahol végül a barátaival találkozott. Heather Norton bíró szerint a következő leírással illette a triót, hogy „kegyetlen” egyének, akik a „rendkívül sérülékeny áldozatokra” vadásznak.

A CCTV felvételei alapján látható volt, hogy tántorogva ment a lány az utcákon keresztül, amikor két férfi feltartotta majd a parkolóhoz vezette az erőszakolás előtt. A három mocskot a szórakozó hely személyzete értesítette, ezek után kapták el a mocskokat.A három gyanúsított „megbánta” a tettét és azt is hogy szégyellik, ami történt na persze... Fejenként 9 évet kaptak a tettükért ezek az állatok.


VOICEOFEUROPE

Magas öngyilkossági ráta jellemző a francia rendőrök között, ahogy az állam permanens támadás alatt áll

Tavaly 66 francia vetett véget az életének, ez pedig rekordokat döntött meg az okokra a magyarázatok a következőt: túlterhelés, családi problémák, a pszichológusok alacsony száma, a tömeg média, a politikusok, a stressz és az, hogy nem jut elég idő a magánéletre.

A cikk felveti, hogy voltak olyan emberek, akik két rendőrnek nekitámadtak egy szamurájkarddal, de azt sikeresen letudták fegyverezni a rendőrök Paprika-spray segítségével. Olyanra is volt példa, hogy egy motorost ellenőriztek és egy banda a helyszínen termett és a rendőröket támadtak meg a rendőrök a paprika-spray használatának ellenére is sérüléseket szenvedtek.

Champigny-sur-Marne : Molotov koktéllal támadtak a rendőrség épületre. 3 egyént tartóztattak le. Európában kényszerzubbonyba helyezték az ember (bűnözői) jogokat és a rendőrséget a nevetség tárgyává tették.

A cikk arra is kitér, hogy a rendőrök élete és testi egészsége veszélynek van kitéve ilyen kockázatokat beleértve, csonkítást a verést és lőfegyver általi halált. Semmi tisztelet nincs a Rendőrség irányába. A francia elit sajnos presztízs intézményekben kapott oktatást ahogy az École adminisztáció és azt se tudják mi folyik Franciaországban.

A francia nemzetsüllyedés már régóta tart és nincs arra esély Macron elnöknek és a minisztereinek, hogy visszaállítsák a rendet. Ahogy a csendőrség is felbomlik úgy fog felbomlani a francia állam is.


VOICEOFEUROPE

Halálra késelte a belga srácot egy észak-afrikai, amiért egy pincér védelmére kelt

Jean-Francois, aki csak 19 éves volt. Június 25.-én halt meg Mons-ban a Studinfo információ szerint.

Az áldozat "bűne"?

Megpróbált egy pincérnőt védelmezni, amiért egy Észak-Afrikai zaklatta a nőt. Ahmed S részeg volt és egy pincérnőt egy bárban zaklatott a Capucins utcához és a Leopold palotához közel. Egy 19 éves őshonos belga állampolgár figyelmét is felhívta a zajlódó eset. A migráns csak egy éve érkezett Belgiumba a figyelme a fiatalemberre irányult, aki a pincérnőt akarta védeni és arra kérte, hogy fizessen neki egy italt. Jean-Francois elutasította a kérést.

Mindketten kisétáltak az épületből majd a vasútállomás felé vették az irányt a migráns többször is megszúrta az áldozatot, majd elmetszette a torkát. Az áldozatot gyorsan igyekeztek ellátni a mentőszolgálat munkatársai, minden küzdelem ellenére néhány órán belül meghalt. A gyanúsítottat le is tartozták, így kedden már bíróság elé állították. A gyilkos egyszerű motivációja bíróságot és a rendőrséget is sokkolta.


VOICEOFEUROPE

Meglepetés! Svédországban a bűnbandák vezetőinek nagy többsége nem is svéd.

Egy svéd újság (Expressen) nyomozása által kimutatott cikk arra világít rá, hogy a veszélyes bűnözők és bűnbandák vezetőinél úgy tűnik, hogy erős kapcsolat áll a bevándorló hátterükhöz.

Az Expressen a svéd rendőrség által kapott felméréséket nyilvánosságra hozta az alábbi összefoglalót, amely Stockholm-ban 400 veszélyes bűnözőről szól. 62 bűnbanda vezető van a fővárosban és állítólag 19 bűnözői hálózatot irányíthatnak, amelyek Svédországban egy új erőszakos hullámhoz kapcsolhatóak.

Az alábbi listában ilyen nevekkel találkozhatunk, mint Jeffrey Ong, Ahmed “Manolo” Mohamed és Hamid Taki. 21 bűnözőből csak 4 volt Tősgyökeres svéd, a neveik pedig a következők: Anders Stenson, Thomas Elgstrand, Harris Österdahl és Dennis Österdahl.. Nem nagy meglepetés látni azt, hogy a bevándorlók a szervezett bűnözéshez kapcsolódnak. Tavaly svéd rendőrtiszt tavaly elmondta a frusztrációját a bevándorlóbűnözésről.

A gyanúsított elkövetők: Ali, Mohamed, Mahmod, Mohamed Ali, újra és újra. Christopher mi igaz?" Igen svéd nevek lopakodnak a drogos bűncselekmények szélén. Mohamed Mahmod Ali újra és újra." A bűncselekményeket az alábbi országok képviselik a cikkben az elmondottak szerint: Irak, Afganisztán, Törökország, Szomália, ismeretlen, Svédország."

"A legtöbb ország azért ismeretlen mert nem rendelkeznek érvényes okmányokkal a bűnözők. "

Önmagában annyit jelent, hogy "hazudnak a nemzetiségükről és azonosságukról" - mondta Springare


SPUTNIKNEWS

Avigdor Lieberman azt nyilatkozta pénteken, hogy Izrael nem fogja beengedni a területére a menekülteket, de kész segíteni rajtuk. Azzal indokolja, hogy az ország északi határánál növekszik az ellenséges magatartás dél-szíriában...
"Ahogy mindig is készen állunk a humanitárius segítség nyújtásbasában a civilek, nők és gyerekek irányába, de nem fogadunk be menedékkérőket." - mondta Liebermann védelmi miniszter.
A szír kormány erők a későbbiekben támadást indították, hogy felszabadítsák a militánsoktól az izraeli és jordániai határ közeléhez eső településeket. Több mint 150 000 szíriai menekült a területet Dél-Nyugat Szíriából, amióta elkezdődtek a harcok.
A helyi média értesülések az Izraeli hadsereget idézve a Golan-fennsíkon négy tábornak 300 sátrat állítottak fel és 28 tonna ételt, egészségügyi felszerelést, gyógyszert, ruhákat és lábviseletre alkalmas cipőket biztosítanak a menekülők számára.
Vadhajtasok.hu
IN MEMORIAM LOVAS ISTVÁN
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató