2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Dániai tanulmány: Az erőszakolások 83 százaléka migránsokhoz köthető vagy azoknak a leszármazottaihoz

A BT újság által készített tanulmány szerint 12 erőszakolásos esetből 10 migráns hátterűhöz köthető.

Az összefoglalót, amit készítettek egy 2016 január és 2017 május időszak közötti eseményekre alapozták, így nőttek meg ezek a számok. Az elkövetők az alábbi országokból származnak: Macedónia, Bulgária, Irak, Szomália és Eritrea.

Az is köztudott, hogy Afrikában ez a ráta igencsak magas, még Európában az efféle szexuális támadás igencsak ritka volt. Inger Støjberg Dánia integrációs minisztere az alábbit nyilatkozta:

„ Ez abszolút szörnyű. És ezt mondja, hogy valami nincs rendben a bevándorló közösségekkel Dániában.Amit láthattunk az elmúlt évek során, hogy a bevándorló körökben magasabb a bűncselekmények rátája, mint a dánokéban. És amikor látom ezeket a visszataszító erőszakolásokat, beleértve - az erőszakos támadásokat – ez tiszta jele annak, hogy nem integrálódtak”.

Ez több bizonyítékot mutat arra, hogy a harmadik világot nem hagyták maguk mögött a bevándorlók. A sokkoló statisztikák azt mutatják, hogy a dán társadalmat semmibe veszik, amelyik beengedte őket. Bár néhány migráns illegálisan jött ide, mielőtt elkapták őket számos erőszakolásos bűncselekményt követtek el. 2017-ben az erőszakolások száma 196 százalékkal nőttek az országban.

Annak ellenére Marcus Knuth miniszer 2017 év végén kijelentette, hogy a migránsokat haza kell küldeni, nem számít az, hogy van-e munkájuk vagy nincs. Sok ember szembekerült az állásponttal, hogy a migránsok feltöltik azokat a pozíciókat, amiknél szükség volt az új munkaerőre. Azonban a statisztikák elegek lehet bárkinek, hogy komoly változtatásokat hajtsanak végre.

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató