2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A grazi bíróság elítélheti az Identitás Generáció tagokat

Nemzetközi sajtószemlénk Lovas István emlékére:

KRONE.AT

Az osztrák Identitás Generáció 17 fiatal tagja ellen emelt vádat a grazi bíróság, bűnszervezetben elkövetett gyűlölet-bűncselekménnyel vádolják a hazafiakat.

A hazájukat és a kontinensüket az iszlamizáció ellen féltő fiatalok között van munkanélküli, tanuló, kőműves és lakatos is.

Olyan "bűncselekményeket" sorolt fel a bíróság, mint a klagenfurti iszlám előadás megzavarása, egy burkát viselő nőt támadtak meg, illetve a graz-i Zöldek pártközpontjának a tetejére felmásztak és egy transzparenst húztak ki, amit vörös festékkel leöntöttek.

A Facebook a napokban cenzúrázta az Identitás Generáció oldalait, minden hozzá köthető adatlapot lekapcsoltak.


A július 10-re tervezett tárgyalást Tommy Robinson fellebbezésére lefújták

Az ok:

...a kormány ügyvédei még nem állnak készen. Természetesen ez hazugság. A Crown Prosecution Service, amely Nagy Britannia legnagyobb ügyvédi irodájának nevezhető másfél hónap alatt felkészül, minden jogi szakértő rendelkezésre áll. Korlátlan erőforrásaik vannak. De, valakik azt akarják, hogy Tommy továbbra is a börtönben maradjon...

14.-én újabb megmozdulást szerveznek TR szimpatizánsai, a nemzetiek és a futballszurkolók.


BBC

Sheffield muszlim polgármestere kitiltja Donald Trump-ot a városból

Magid Magid Sheffield polgármestere bejelentette, hogy Donald Trump-ot kitiltotta a városból a Mexikó melletti szolidaritásból.

Egyébként ő a város történetének legfiatalabb polgármestere, akit megválasztottak 28 évesen, öt évesen érkezett Angliába egy Etióp menekülttáborból...
Július 13.-át pedig a Mexikói Szolidaritás napjának nevezi meg. 

Az Európai Parlamentbe meghívott iszlamisták azt állítják, hogy Európa országainak nincs hatalma ahhoz, hogy megtiltsák a burka és a burkini viselését. Elmondásuk szerint, ha Európa megtagadná ezt tőlük, az egy diktatúrához lenne hasonlatos...

Ez Macron és Merkel elképzelése Európa vonatkozásában. Orbán Viktort kell követnünk, ha egy igazi európai Európát akarunk!


STANDARD

London: Az iskolai Pride rendezvényt leépítették azután, hogy a szülők tüntetéssel fenyegetőztek

Így csak privátban tartották meg az általános iskolában, azaz a szervezők meghátráltak a nyílt rendezvény megtartásától.
Heavers Farm Általános iskolában történt, meghívták a szülőket, hogy megtekintsék a "Légy büszke rám" parádét a campuson...
Azonban az utolsó pillanatban leépítették a parádét, mert a szülők egy csoportja azt tervezte, hogy tüntet az elmebetegség ezen típusa ellen.
A következő nyilatkozatokból kiderül, hogy a tanárok többsége inkább a homokos propaganda melletti álláspontot támogatták. Ehelyett az Iskola inkább egy gyűlést tartott és egy mérsékeltebb parádét választott, hogy a szülők tanuljanak a sokféleségről és az elfogadásról.
Megoszlottak a vélemények a parádéval kapcsolatosan, de az alábbi kiemelésre kerül:
"Sok szülő nem engedte el a gyerekét. Úgy érzik, hogy LGBT mozgalom problémát jelent a számukra. Ez a hozzáállás évtizedekre vet vissza bennünket. Úgy gondoltuk, hogy megünnepeljük a Pride hónapot, hogy az LGBT családokból származó gyermekek beilleszkedjenek és bemutathassák, hogy a gyermekek különböző családokból jönnek."
- mondta Susan Papas osztályfőnök.
Egy 48 éves anya azt nyilatkozta:
"A szülők erre a napra kivették a gyerekeiket az iskolából a parádé miatt. Nem fogják ezt mutogatni nekik..."
Itt tart már a haladó nyugat.
A Croydon North munkatársa Steve Reed is részt vett az ünneplésben, és twittelte: "A Heavers Farm iskola csodálatos munkatársaival és gyermekeivel a Pride ünnepségért... nagyon büszkék lehetünk rájuk az egyenlőségért és a sokszínűségért".
Vadhajtasok.hu
IN MEMORIAM LOVAS ISTVÁN
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató