2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

„Ellen-prideot” szerveznek a radikálisok

Ellendemonstrációra készül a magukat hazafiknak nevező radikális csoport szombatra, a melegfelvonulással egy időben több helyszínen is a fővárosban. Ezt a csoport képviselői jelentették be kedden este egy rendezvényen, ahol arról beszéltek, hogy szerintük mennyire károsak a magyar nemzetre az LMBTQ szervezetek és a gender-jelenség.

A Kossuth térre csak átvizsgálás után léphettek be a melegfelvonulás résztvevői tavaly nyáron. A többezres menet a tér felől a Bajcsy Zsilinszky úton vonult a Lánchíd felé, amelyet szigorú biztonsági intézkedések, lezárások mellett engedélyezett a rendőrség.

„Buzik mindig voltak, vagy homokosok, csak melegnek nem vagyok hajlandó nevezni” - egy budapesti rendezvényen beszélt erről a Budaházy György. A magát hazafinak nevező férfi szerint a leszbikusok, melegek, biszexuálisok, transzneműek - gyűjtőnéven - LMBTQ-s emberek „deviánsok, és meg kell akadályozni a befolyásszerzésüket, mert fel akarják forgatni a normális társadalmi gondolkodásmódot.”

„Ne legyenek illúzióink, előbb utóbb bele fog kerülni a P betű, a pedoifil, a N betű, a nekrofil, aki hullákkal szeretné csinálni, a zoofil, aki állatokkal, ezek mind-mind csak várakoznak, mert a társadalmat egyből nem lehet így betámadni, ugye, csak fokozatosan lehet leépíteni”

– jelentette ki Budaházy.

Egy abortuszellenes szervezet képviselője azt hangoztatta az eseményen, hogy a Pride a nemzet ellen van, az LMBTQ-s emberek nem céljuk az élet továbbadása.

„Nemzetségből nem lesz nemzet, ha az előző fogalmak nincsenek a helyükön. Tehát a nem nincs a helyén, a nemzés, mint aktív cselekvő szertartások a lélekfakasztás szertartása nincs a helyén, abból nem lesznek nemzetségek, és a nemzetségek híján nem lesz nemzet” – fogalmazott Téglásy Imre, az Alfa szövetség elnöke.

Forrás: HírTV
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató