2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Odin katonái: A svéd hazafiak, akik azt mondják, hogy elég legyen a bevándorlók no-go zónáiból, a Sariah-törvényből és a csoportos erőszakolásokból!

A tolerancia teszt - Dokumentumfilm a svéd hazafiakról.

Svédország eddig a 6,7 millió fős lélekszámából 244 178 embert menedékkérőként fogadott be 2014 és 2015 között. Ez az EU-s tagországok közül a legmagasabb rátát mutatja. Amióta bűncselekmények rátájára az egekbe szállt, gyakorlatilag a szexuális bűncselekményeket értjük ide.

A svéd rendőrség több mint 50 bevándorlók általi többségű területet körvonalazott, ahol a bevándorlókkal együtt van a következő: " A rongálásos bűncselekmény, a társadalmi nyugtalanság és bizonytalanság." Ebből 23 területet "különösen sérülékeny" területnek nyilvánították vagy a kritikusabbak ezeket a területeket No-go zónáknak nevezik, ahol a rendőrségnek igen is bonyodalmakkal jár az eljárás lefolytatása. A területeken igen csak magas a bandák közötti erőszak és drogkereskedelem. Több lakó panaszkodott arról köztük idősebb bevándorlók, hogy Svédország ezen részei a bevándorlók által vannak gyarmatosítva és a svéd kultúrával harcban állnak. Azt is mondták, hogy még nem is hasonlít az országra a terület.

Néhány lakosnak elege lett abból, hogy a hatóságok részéről nem tettek semmit annak érdekében, hogy megállítsák a bűnözést, ezért megszervezték maguknak a következő csoportot, amit "Odin katonáinak" hívnak, hogy a legkiégettebb környéken járőrözést tartsanak. Gyakran rasszista és önbíráskodók bélyegével illetik a csoportot, de ők azt mondják, hogy azt a szabadságot akarják az országukban, amely a migráns-válság előtt volt!

Forrás: RT.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató