Vadhajtások

Mi Hazánk: a kormánynak be kellene tiltania a szombati felvonulást

Alább olvasható a közleményük.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint ártalmas a magyar társadalomra a homoszexualitást provokatív, sokszor vallásgyalázó elemekkel népszerűsíteni kívánó rendezvénysorozat, különösen az utcai demonstráció, amelynek nem szabadna, hogy a kormányzat teret adjon. Mindemellett őszintén reménykedünk benne, hogy található más olyan kérdés is a magyarság életében, amelyet tartanak annyira fontosnak a hazánkba akkreditált nagykövetek, hogy ilyen nagy számban csatlakozzanak hozzá, pl. a gyermekszegénység vagy a külhoni magyarság kisebbségi jogainak ügyében.

Magyarország legnagyobb problémájának az évtizedek óta megoldatlan, sőt egyre fokozódó demográfiai válságot tartja a Mi Hazánk, hiszen a nemzetpolitikai vetületen túl már az egész államháztartás is veszélyben van. Erre a katasztrófára eddig egyik kormánynak sem sikerült megfelelő hatékonyságú válaszokat adnia, így pl. a homoszexuális felvonulás helyett is sokkal inkább lenne helye olyan rendezvénysorozatnak, amely tudatosítja a fiatalokban a házasság és a gyermekvállalás felelősségét és csodáit, hogy újra lélekszámában és anyagiakban is gyarapodó nemzet legyünk.

A Mi Hazánk Mozgalom szerint a kormánynak a gyülekezési törvény módosítása során inkább a homoszexuális propagandát célzó, provokatív felvonulás betiltásán kellene dolgoznia, bár a jelenlegi törvények alapján is felléphetnének, hiszen a garázdaság szabálysértésének definíciója szerint “Aki olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, szabálysértést követ el.”

Dúró Dóra országgyűlési képviselő
Mi Hazánk Mozgalom

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial