2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Juncker megint be volt b...a, mint az albán szamár

Az Európai Bizottság elnöke alig tudott felmenni egy lépcsőn, majd többen tartották, miközben egy gálaműsort néztek meg. A lépcsőn lemenés is gondot okozott neki.

Különös videó készült az Európai Bizottság elnökéről, Jean-Claude Junckerről, ahogy a NATO-csúcson a szerda esti gálavacsora előtt támolyog a többi vezető között - írja a Daily Mail alábbi videójára hivatkozva a HVG.

A 63 éves Juncker megingott egy lépcső előtt, és láthatóan nehézségei voltak a fellépéssel, végül a finn és az ukrajnai elnök, valamint a holland miniszterelnök segített neki felmenni a pódiumra, ahol aztán puszilgatni és ölelgetni kezdte az országok vezetőit, például Emmanuel Macron francia elnököt is.

A NATO-csúcs résztvevői ezután egy műsort néztek meg, eközben Junckert többen is tartották. A műsor végén az EB-elnököt a lépcsőn lefele is segíteni kellett, láthatóan nehézségeket okozott neki lemenni.

Antonio Costa portugál miniszterelnök utóbb azt mondta, hogy Juncker hátfájásra panaszkodott, a holland miniszterelnök, Mark Rutte pedig szintén arról beszélt, hogy amennyire ő tudja, Junckernek nincs komoly egészségügyi problémája, de a hátfájás gyakran kínozza.

Juncker korábban azt mondta, hogy nincsenek alkoholproblémái, csupán isiászban szenved, vagyis ülőidegzsábája van, ez pedig időnként kihat szegénynek a mozgására is.

Forrás: Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató