2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Soros-terv kontra Kalergi-terv

Remek dolog, hogy a Soros-tervet kimondtuk, de most már ideje lenne végre a kalergi-tervről is beszélni. Azt is nehezen tudták lenyomni a liberálisok torkán, pedig létezik ennél sokkal kellemetlenebb dolog. Ha, össze kellene hasonlítanom a két dolgot, akkor úgy tudnám a legjobban érzékeltetni, hogy van a sima moziban bemutatott film és van a (director's cut) vágatlan verzió. A kalergi terv lényege a fehér genocídium, azaz a fehér népirtás. Ma a fehér rassz a legveszélyeztetettebb az egész világon. Mi fehérek élünk kisebbségben ezen a bolygón.

Ha, nagyon vissza kellene tekintenem a múltban, hogy miként kezdődött a fehér rassz elpusztításának ötlete. Talán John Lennon és Yoko Ono volt az első olyan emlékképem, ami ennek az ügynek a legkorábbi propagálója volt. Manapság ebben a neoliberális katyvaszban már nem sokan kapják fel a fejüket egy kevert család/pár/gyerek láttán. Ki kell mondani, hogy ez a legveszélyesebb támadás a fehér rassz ellen. A fehér ember egyszerűen el fog tűnni.

Nem hittük volna azt sem, ami megtörtént az angol királyi családban. Olyan világot élünk, hogy már a több száz éves angol királyi család szabályait is simán felrúgták. Harry herceg "kicsit" alakított a család vérvonalán, ugyanis elvette azt a Meghan Marklet, aki georgiai néger rabszolgák leszármazottja, apja pedig holland, angol és ír telepesek sarja... És nem elég, hogy a több százezer afrikai és közel-keleti migránst a nyakunkra hozzák, az elbutult, elliberalizálódott nyugat-európai férfiak és nők is fajkeveredésbe kezdtek.

E cikknek a szerzőjeként érdemes elmondanom, hogy 20 éve az idegenforgalomban dolgozom. A legélesebb tükörképet adja vissza a szakmám a nyugat-európai társadalomról. Húsz éve egyszerűen meg lehetett állapítani egy-egy turistacsoportól, hogy melyik országból származnak. Ma sokkal nehezebb dolgunk van, pl. egy német csoportosulás tagjai között biztosan találunk minden rasszból egy képviselőt. Ezt hozta az Európai Unió és a nyitott határok. Pár éve már kendőzetlenül s pofánkba nyomták Martin Schulzék, hogy 2025-re meg kell teremteni az Európai Egyesült Államokat.

Visszatérve a szakmámra, megállapítottam, hogy napjainkban 10-ből 8 angol férfi (!!!) más rasszból talált párt magának. Ázsiai, afrikai, indiai... Ez lett a gyakorlat mára, ez az idióta önfeladás fogja megpecsételni Európa sorsát 30-40 év múlva. Az amúgy is kevés gyereket nemző fehéreket le fogják körözni a betelepültek. (Nyugat-) Európa a végnapjait éli, és esélye sincs feltámadni, visszafordítani ezt a folyamatot.

1. képen a Magyar Idők cikke. Már érett bennem ez az írás2. képen egy modern párocska Budapesten...3. képen az oroszországi VB egyetlen magyar vonatkozású híre, a belga félvér Witselnek magyar felesége van.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató