2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Sztojka még egy tárgyalóteremben sem tudott viselkedni, akkor a börtönben hogyan?

A Marian Cozma-gyilkosság harmadrendű vádlottja, Sztojka Iván több ízben is bebizonyította a közvélemény számára azt, hogy ha valami nem éppen úgy alakul az életében, ahogyan azt szeretné, akkor előtör belőle a fékezhetetlenül agresszív, alpári előember.

Így történt ez 2009-ben, amikor a Kúria szerint a földön fekvő, szíven szúrt Cozmába kétszer is belerúgott – ráadásul a szúrást megelőzően ő nyomta a kézilabdázót a falhoz –, és így történt 2011-ben is, amikor a bíróságról kellett kivezetni Sztojkát, aki minősíthetetlen hangnemben, az emberi viselkedéssel összeegyeztethetetlen módon beszélt a bíróval. De a hírek szerint éppen a "jó magaviselete" miatt engedték ki négy évvel hamarabb a börtönből.

Tehát az a Sztojka, aki a szórakozóhelyen vállalt véreskezű szerepéről úgy hazudik az RTL Klub alákérdezős műsorvezetőjének, mint a vízfolyás; aki 2011-ben olyan szinten elveszítette az önkontrollját, hogy kommandósoknak kellett kivezetni a bíróságról, és aki ezen az ominózus tárgyaláson az ügyésznőnek őrjöngve azt üvöltötte, hogy

mi a faszt hazudik ez a geciláda faszszopó kurva [...] mi a faszt mondjak már, hogy szopjál le te faszszopó hazug kurva!"

Ez a személy hét évvel később már annyira megvilágosodott és lenyugodott, hogy 13 év helyett mindössze 9 év és 5 hónap után – egy szimpla meghallgatást követően – szabadulóbulit tartottak neki és azóta vígan furikázik Siófok és Budapest között a BMW-jével.

 

Hát nem zseniális?

És még van pofája a szolgalelkű 444-Index-HVG-RTL Klub tengelynek állandóan arról papolni, hogy egyáltalán nem szorulnak a bíróságok és egyes, teljes mértékben elfogult és alkalmatlan bírók Magyarországon átszervezésre, nyugdíjazásra?! Adódik a kérdés, ezek a médiumok ki a fenének a véleményét képviselik, mert a becsületes, haza- és békeszerető magyarokét biztosan nem.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató