Vadhajtások

Damm Andikát megsütötte a nap, nem kicsit beszél ökörségeket

Andikánk a kedvencünk, s ezt tudja ő maga is. Nem sokat foglalkozunk mi vele, úgy is fogalmazhatjuk, hogy pont leszarjuk, de amin röhögünk hát azon röhögünk. Így van ez most is, ugyanis Andikánk gondolt egyett, s megint a Facebook-oldalán írja a nagy semmit. Aki szeretné a hülyeségét elolvasni az megteheti ide kattintva, de mi az egészet nem illesztenénk be a honlapunk felületére, viszont van pár mondata ennek a szerencsétlennek, ami jól mutatja, hogy a hatalmas arcukat még mindig nem tolták be a tükör elé. Inkább köpködnek, jó nagy faszságokat. Teszik ezt azok, mint ez az Andika is, akit elég kevesen ismertek, de fogalmazzunk úgy, hogy azt sem tudni ki ez, akinek listáról az 5.-ik helyen tolták be fenekét a bársonyszékbe. Nos, Andika teljesen egyszerűen le meri írni ezt a mondatot:

A politika porondjára azonban többnyire olyan emberek kerültek, akik nem voltak tehetségesek ahhoz, hogy piaci viszonyok között értéket tudjanak teremteni.

Itt be is fejezhetnénk a cikkünket, összecsukhatnánk a honlapot és mehetnénk inkább strandra, hiszen ez aztán az igazi pofátlanság. Andika nem tudjuk, sőt, azt sem tudjuk, hogy a Jobbik Törökország és a muszlimok s. nyalásán kívül mit tett, milyen értéket teremtett, piaci viszonyokat? Tudjuk, ingyen szandál a Török piacon.

Aztán jön a feketeleves:

a közpénzből meg kell szereznie (Orbánnak,- a szerk.) azt a gazdasági hatalmat, amely hosszú időre bebetonozza.

Na de Andika, picit vissza kellene húzódni a napról nem gondolod? Naponta jönnek a hírek, milyen pénzügyi trükközéseket nyomtatok, hiszen a saját szavazóitokat húztátok le, és dorbézoltátok el a zsét. Tudjuk, megszűnt a fos N1 tévétek, no meg a Hír Tv-t eladta az embered, s most nem nagyon lesz lehetőségetek az olyan fröcsögésre amiről a legújabb posztod szól. Dorbézolhattok a Facebookon maximum. Nyeljétek le ezt a békát szépen.

És aki eddig nem értette volna, tessék ez a poszt lényege valóban:

A média hatalmi túlsúlyával nagyon sok ideig fogják tudni hülyíteni a társadalmunkat.

Most itt nem megyünk abba bele, hogy mekkora a mai napig a libsi túlsúly a médiákban, inkább reagálunk erre a mondatra is.

Andika, a Jobbikosok akkora balfaszok voltak, hogy egy saját médiát nem voltak képesek felépíteni. No, nem a pénz hiánya miatt. Amit sikerült is felépíteni, az mára eltűnt. Miért? Mert hazugságra, és manipulációra épült az egész. Gondoljunk csak az iránytű beteg “kutatásaira”….

Még egy utolsó mondat Andikától, aki nem hallgatott ránk és kint maradt a napon:

A nyugat nem fog segíteni, mert Orbán eladja hazánk vagyonát és munkaerejét oda, amerre veszélyt érez.

Te Andika, mi elhisszük, hogy a Te nyugatod nektek segítene, ha rajtatok múlna picike benyalással, no meg párezer migráns átvételével Ti elhoznátok a kánaánt Magyarországnak. Engedd meg, hogy halkan a füledbe súgjunk valamit:

Nyugaton az emberek olyan országot szeretnének mint Magyarország, ahol mostanra az őshonos lakosság azért dolgozik, hogy a migránsokat eltartsák( természetesen itt nálunk a cigányságról sem kell megfeledkezni, mi nem is tesszük ahogyan az új-jobbikosok), ahol ha bemész a boltba lehet sokszor csak Te vagy fehér, ahol nem merik levinni a kutyát sétáltatni a parkba mert migránshordák tanyáznak. Lerágott csont, felesleges nektek ezt magyarázni.

Vergődjetek a Facebookon, mert már csak ott tudjátok a szart fröcsögni szerencsére.

Ja, és menj be a napról.

Vadhajtások

OSZD MEG VADUL: