2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Toroczkai: Ez árulás!

Gyöngyösi Márton, a Jobbik alelnöke kedden titokban tárgyalt a Gyurcsány-párti Hajdu Lászlóval arról, hogy a két párt összefogjon a XV. kerületi időközi polgármester-választáson – tudta meg a Magyar Idők. A Jobbik közleményében azt magyarázta: „teljesen súlytalan” az egész történet. Toroczkai László, a Jobbik volt alelnöke viszont a PestiSrácok.hu-nak úgy nyilatkozott: a Jobbik mára mindent elárult, amiért annak idején létrejött, amire fölesküdött.

TOROCZKAI: EZ ÁRULÁS!

Mindenesetre megkérdezték az esetről Toroczkai Lászlót, a Mi Hazánk Mozgalom elnökét, a Jobbik volt alelnökét, akit vélhetően csalással akadályoztak meg abban, hogy a Jobbik elnöke legyen, majd szabadsága idején kizárták a pártból. Toroczkai a PestiSrácok.hu-nak úgy fogalmazott:
Ez az árulás csimborasszója. Ugyanakkor nem lep meg. Látható, hogy a Jobbik teljesen tönkretette magát. Az árulásnak és az opportunizmusnak arra a szintjére jutottak, amire már nehéz szavakat találni. Elárultak mindent, amiért a Jobbik létrejött; mindent, amiért egyáltalán a jobbikosok ott ülhetnek a parlamentben.
Arra is kíváncsiak voltak, mit szól hozzá, hogy miközben az áprilisi választási vereség óta a Jobbik „pénzhiányra” hivatkozva nem indít saját jelölteket az időközi választásokon, ezzel a többi balliberális pártot segítve (mint például Józsefvárosban vagy Miskolcon), aközben az általa vezetett Ásotthalmon valószínűleg indítanak majd egyet ellene. Erre Toroczkai úgy reagált: „Demokrácia van, bárki elindulhat ellenem, hiszek a szabad versenyben”. Ugyanakkor az a körülmény, hogy egy jobbikos jelölt indulását éppen Sneider Tamás lebegteti meg, aki talán azt sem tudja, pontosan hol van Ásotthalom, az nyilvánvalóan a személyes bosszúállásról szól. Mint fogalmazott:
Azért állnak bosszút, mert rámutattam arra az elvtelenségre, árulásra, amit a Jobbik végrehajtott
Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató