2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Újabb píszí-akció: színes bőrű kisfiú a Kinder csoki új arca

Sokáig kell keresniük a Kinder csokoládé rajongóinak kedvenc édességüket Németországban a polcokon, ugyanis a jól ismert szőke kékszemű fiú helyett újabban színes bőrű kisfiúval reklámozzák a népszerű csokoládét. Megint lecsapott a "píszí-kommandó".

Érdekes jelenség ütötte fel a fejét Németországban, amikor a polcokon megjelent a Kinder csokoládé új arca, egy fekete kisfiú. A Kinder honlapja szerint ez csak egy limitált kiadás volt a foci-vb idejére. Mindenesetre úgy látszik a multikulturalizmusnak már a németek is igyekeznek megfelelni, most éppen így.

Mindez újabb bizonyítéka a sok nyugati országban megfigyelhető píszí, azaz politikailag korrektnek hívott szemlélet eltúlzásának. Ebben az esetben is annyira kínosan próbálnak megfelelni a multikulturalizmusnak, hogy közben minden más szempontot elfelejtenek.

Korábban úgy próbáltak kedvezni a bevándorlóknak, hogy svéd mintára létrehoztak egy szexuális tanácsokat és felvilágosítást adó honlapot, a Zanzut, ahol a bevándorlók olvashattak többek között arról, hogyan kell testi kapcsolatot létesíteni egy várandós nővel.

A svédek pedig animációs filmeken szemléltették a migráns nőknek, hogy mi a különbség az erőszak és a szexuális együttlét között, de oktató videón mutatták be azt is, hogy a skandináv országokban mik a szexuális normák. Finnországban az általános iskolásoknak készült tankönyvben pedig megbotránkoztatóan részletes szexuális illusztrációkkal találkozhatnak a gyerekek. Többek között a különböző bőrszínűek együttlétét reklámozzák a 7-14 év közötti gyerekek körében.

A briteknél a kormány támogatottságát élvező Általános Iskolai Műveltségi Központ úgy ítélte meg, hogy túl sok a fehér gyerek a tan- és gyermekkönyvekben, sokkal több, elsősorban fekete gyereket kellene a fókuszba tenni, és velük illusztrálni a feladatokat.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató