Vadhajtások

Alex Jones köszöni szépen, a cenzúra óta 5,6 millióan iratkoztak fel a hírlevelére

Az Infowars műsorvezetője megköszöni az Apple-nek, a Facebooknak és a Youtube-nak és a további tiltóknak, hogy 48 óra leforgása alatt 5,6 millióan iratkoztak fel hozzá, miután kitiltották a közösségi oldalakról, illetve videómegosztóról.

Mint ismert a cégóriások egy egymást követő szervezett támadást indítottak Alex Jones oldalai ellen 12 órán belül.

A legnagyobb közösségi oldalak összehangolva tiltották le az Infowars-t

 

A Daily Mail-nek nyilatkozott ag amerikai műsorvezető és megköszönte az óriás cégeknek azt, hogy 48 órán belül 5,6 millióan iratkoztak fel hozzá.

A 44 éves texas-i arra szólította fel a támogatóit, hogy “soha ne adják meg magukat”, miután a technológiai óriások eltávolították a közösségi oldalakról.

Úgy magyarázta a kialakult szituációt, hogy pl. Hitlerhez hasonlóan egy “áldozati bárányt” csináltak belőle, hogy szélesebb körben támadást indítsanak a sajtó és szólásszabadság ellen.

A felhívásában azt is kifejtette, hogy őt is tesztalanyként használhatják egy olyan cenzúrát mintázva, amit az EU használ a webes cenzúráknál. Továbbá azt állítja, hogy a cenzúra hasonló mint, amikor a zsidókat gettókba deportálták a Németországban.

Örömmel jelezte, hogy olyan emberek is feliratkoztak hozzá, akik még soha nem is követték a beszámolóit és természetesen ezért Alex Jones az internetet dicsérte, ami még szabad.

“Ez nekem jó, de nem az internetnek”

“Tudtuk, hogy ez következik be” – mondta a hétfői hírekben Alex Jones.

“Megpróbálták megtörni az összes republikánust, vádolni az embereket. Trump megtörte a kötekedéseiket, hazugságaikat. Kiálltunk mellette és elakarják venni alóla a sajtót, engem meg úgy akarnak beállítani, mint valami eltorzult gyereket. Azt gondolják, hogy gyenge vagyok…”

Vadhajtasok.hu

OSZD MEG VADUL: