2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Besz@rás | Játékpénzért akart BMW-t venni egy afrikai migráns - videó

Hónapok óta egy illegálisan Németországban tartózkodó afrikai migráns terrorizálja Fröndenberg lakóit. Legutóbb egy autót vert szét, előtte pedig azért randalírozott, mert nem engedték, hogy játékpénzzel fizessen.Az egész botrányt egy 48 másodperces videó váltotta ki, amin az látható, hogy egy bevándorló megfog egy méretes szikladarabot, majd egy fekete autónak dobja.Miután sikeresen betörte vele az egyik ablakot, újra megragadja, és egy másik ablakot is bezúz vele.
Mint kiderült, ez a város egyik szolgálati autója, a férfi pedig egy problémás illegális bevándorló Afrikából - írja a Ripost a Bildre hivatkozva.   A videó kapcsán több helyi lakos is elmondta, hogy a 23 éves migráns hónapok óta terrorizálja a várost.Eddig 16 feljelentés érkezett ellene, a rendőrség mégsem tudja kitoloncolni az okmányok nélkül érkezett migránst, mert nem lehet pontosan megállapítani, hogy melyik afrikai országban született. A törvények értelmében így nincs is hova visszaküldeni.A 23 éves afrikai adatait bemondásra vette fel az idegenrendészet. Állítása szerint 2015 áprilisában, amikor az ország határát átlépte, 20 éves volt, és azt mondta, hogy Guineában látta meg a napvilágot. A hatóságok azonban olyan információkat szereztek, miszerint a férfi elefántcsontparti, így a szülőhelye megállapításig nem tudnak vele mit kezdeni. Menedékkérelemét egyébként idén véglegesen elutasították.

Monopoly-pénzzel akart fizetni

Szinte naponta érkezik a migráns miatt bejelentés a fröndenbergi rendőrségre, a legtöbbször testi sértés vagy rongálás miatt kell intézkednie az egyenruhásoknak. A bevándorló leggyűlöltebb ellensége egy BMW-autókereskedés, ahol nem adtak el neki egy kocsit, amit Monopoly-pénzzel akart kifizetni. Az eset utánvascsővel rátámadt az egyik eladóra, egy másik alkalommal pedig összetört egy autót.Legutóbb egy számítógép-szaküzletbe tört be, ezt követően azonban elrendelték az előzetes letartóztatását. Az illegális bevándorló pere jövő héten kezdődik. Forrás: Origo   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató