2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Még énekelni sem szabad Tommy Robinsonról

"A Tommy Robinson-ról szóló dalokat abba kéne hagyni" mondja a Luton Town elnöksége a szurkolóknak, akik a csapat meccsein dalba foglalták a nacionalista fenegyereket.

A "szélső-jobbos" aktivistát, aki korábban a szurkolótársa volt egy szekciónak, ők énekelve támogatják focimeccseken. A klub vezetősége nyílt levélben kérte a szurkolókat, hogy hagyják abba a skandálást, ami Tommy Robinsonhoz köthető.

A játék alatt, a Carabo kupán, amit a West Bromwich Albion együttese ellen elveszített a csapat, 1100 szurkoló utazott és éltette Tommy Robinson-t

Sweet a csalódást kifejező levelében az alábbiakat írta meg, hogy szégyenfolt a klubnak az, hogy egy politikai figurának a nevét skandálják már második alkalommal a szurkolók egy gyűlölködő része.

Arról is panaszkodott, hogy fáradhatatlanul azon dolgoztak a klubban, hogy támogassák a játékosokat. Arra kérte a szurkolókat, hogy a játékosokat bíztassák, ne egy politikai aktivistáról énekeljenek.

Robinson valódi neve: Stephen Christopher Yaxley-Lennon, aki tősgyökeres luton-i és azt követően felvette a Tommy Robinson, aki a Luton Town hírhedt huligánjaként kapta ezt a nevet.

Tommy Robinson-t korábban már az alábbi vádakkal illették egy 100 fős tömegverekedésnél, amely a Newport Town ellen volt, "Fenyegető, gyalázkodó és inzultáló viselkedésű".

A "szélső-jobbos" tüntetésen, amelyen jelent volt az Angol Védelmi Liga, annak is a társ alapítója volt, amit után iszlám aktivitásról jelentettek Luton-ban.www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató