2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Újabb késes támadás történt Sadiq Khan biztonságos Londonjában

Újabb támadás történt a brit fővárosban, csütörtök délután négy személy sérült meg.

A héten már történt egy tragikus eset Londonban, ám ma délután ismét riasztani kellett a rendőröket, Camberwellben ugyanis megkéseltek több embert is – írja a Daily Mail. Négyen megsérültek, hozzájuk mentőhelikoptert kellett hívni, kórházba szálították őket, állapotukról azóta nincs információ.

A hatóságok öt gyanúsítottat letartóztatottak az üggyel kapcsolatban, a helyszínt pedig lezárták. Ezen a környéken szurkáltak halálra nemrégiben két tinédzser lányt is.

Az interneten rengetegen adtak hangot nemtetszésüknek a helyi állapotokkal kapcsolatban, egyesek szerint ez a negyed „háborús övezet”, míg mások arról írnak, hogy meg sem lepődtek, amikor kiderült, ott történt az eset, Camberwell ugyanis a kegyetlen késelésekről hírhedt.

Ugyanakkor egész London-szerte elszaporodtak az erőszakos támadások, idén több, mint 90 gyilkosság történt a városban.Forrás: Blikk

Kapcsolódó:

https://www.vadhajtasok.hu/2018/08/15/london-pakisztani-szarmazasu-polgarmestere-a-terrortamadasrol-ez-a-vilag-legbiztonsagosabb-varosa/
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató