2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Nem tudtuk mi hiányzott! Pártot alapít a Migration Aid

Éjjeli Őrség néven pártot alapít a legnagyobb bevándorlástámogató szervezet, mert így szeretnék megúszni a bevándorlási adót. A párt nevét a Trónok harcából nyúlták.
A migránsok betelepítésén dolgozó szervezet a közösségi oldalán jelentette be, hogy beszáll a nagypolitikába. A párt neve Éjjeli Őrség lesz. Szomorúan megjegyzik, hogy: "Három éve próbálkozik azzal a fideszhatalom és holdudvara, hogy minden létező eszközzel ellehetetlenítse a Migration Aid munkáját: hazudnak rólunk, törvényekkel próbálnak megfélemlíteni...."
De ők ennek ellenére is kitartanak. A bevándorlási különadóról szóló törvény miatt Siewert András és a Migration Aid önkéntesei 2018. augusztus 20-án közösen jelentik majd be az Éjjeli Őrség nevű politikai párt megalapítását.
Mivel támogatják az illegális migrációt, és ezzel közvetett módon az emberkereskedelmet is, ezért 25 százalékos adót kellene fizetniük. Ez nemcsak a pénzbeli, hanem a tárgyi adományokra is vonatkozik. Az új politikai mozgalom Facebook-oldala (fb.com/ejjeliorseg.net) már működik, a weboldala (ejjeliorseg.net) augusztus 20-tól lesz elérhető.
Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató