Vadhajtások

A paksiak 11 magyarral majdnem megverték a kubatovi Ferencvárost a Groupama Arénában

Ez a cikk nem azért született, hogy beálljunk az Orbánfóbiás libsik mellé, akik csak szapulni tudják a kormány lépéseit. Viszont kritikával kell illetnünk a mai magyar labdarúgást.

Többször is leírtuk, ugyanazt gondoljuk, mint Budaházy Gyuri, aki azt mondta, hogy a rendszerváltás óta ez a legjobb kormány.

Budaházy: Hol van az előírva, hogy egy kormányt csak mocskolni lehet?

El kell ismerni azt is, hogy a hazai labdarúgás infrastruktúráját is próbálja rendbe tenni a kormány, de a szakmaiságban vannak aggasztó jelek.

30-40 éve nem tudott megújúlni a honi futball, azaz a borzasztóan káros Mezey-éra óta csak bukdácsolnak a hazai labdarúgóink.

Sajnos manapság már szurkoló sem akad, aki kíváncsi lenne erre a silány bajnokságra. Akik viszont a leghűségesebbek voltak, azokat meg elűldözték ld. kubatov vénaszkennerje.

A bajnokság tisztasága is erősen megkérdőjelezhető, mivel több klubnak kormánypárti vezetője van, ráadásul a játékosok is elég meleg meccseket tudnak összehozni. Erről is cikkeztünk korábban:

Tippmix-gyanús volt a hétvégi forduló?

A hétvégi forduló szombati játéknapja újabb érdekességekkel rukkolt elő. Az állami támogatásból külföldi játékosokkal összevásárolt Ferencváros volt az egyik érintett, ami kisett már az Európa Liga selejtezőjében,

A Thomas Doll által felkészített nemzetközi bagázs hazai pályán 11 paksi magyarral szemben nem tudott boldogulni. 1:1-es döntetlenre futotta úgy, hogy a vendégek egy kapufát rúgtak a találkozó végén.

Érdemes kitérni a nézőszám-manipulációra is. A hivatalos adatok 7100 kilátogató szurkolóról írnak, azonban ez nem teljesen fedi a valóságot…

Egy Ferencvárosnál ez nagyon kellemetlen, de akadt azért sokkal rosszabb mutatójú derbi is. A magyar élvonal egyik legérdektelenebb meccsén, a Puskás Akadémia – Kisvárda mérkőzésen  kb. 60 drukker lézengett.

Nem elég, hogy ennyire akadozik a gépezet a labdarúgásunkban, a napokban robbant az átigazolási pletyka, miszerint Dzsudzsák Balázs, a hazai futball kirakatembere 48 millióért hazajönne a Videotonba levezetni. Ez is kristálytisztán jelzi, hogy milyen gondok vannak a sportágban.

Nagy pénz kis foci… a megtisztulás még várat magára.

www.vadhajtasok.hu