2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Felgyújtották a szélsőjobbos párt választási pavilonját

Göteborgban 10 fekete ruhákba öltözött  elkövető gyújtotta fel a bevándorlás-ellenes párt pavilonját.A Svéd Demokraták elnöke elmondta, hogy totális hülyeség, ahogyan a rendőrség lereagálta az incidenst, mert az emberek életét és egészségét kockáztatták.
Teljesen össze vannak zavarodva, ha azt hiszik, hogy az anyagi pusztítás kárai elhallgattatnak minket. Mert ez a Göteborg város adófizetőit fogja terhelni, ugyanis kölcsönvettük ezeket a sátrakat az önkormányzattól.
Fogelklou, a demokraták elnöke azt is hozzátette, hogy nem egy hétköznapi pavilon volt ez, hanem egy modern sátor, komoly felszereltséggel. Áram és padló is hozzátartozott. A számításai szerint 10 000 Svéd koronába kerülhet a kár, ami kb. 270 000 Ft. A svéd zöldek is kiadták az álláspontjukat, hogy távol állnak a demokratáktól, de tartózkodnak a fenyegetéstől attól, hogy másokat félemlítsenek meg. Néhány nappal ezelőtt az Olasz liga irodáját, Treviso városában bombával támadták meg. Köszönhető a szélső-balos anarchista csoportoknak. A cikk említést tesz arról, hogy az AfD irodáit is nem egyszer támadták meg az Antifa részéről...www.vadhajtasok.hu   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató