Vadhajtások

Tizenegy számából nyolcban nyert a Farkas-csapat a gyulai távlövő vb-n

A lehetséges 11 világbajnoki aranyéremből 8 világbajnoki aranyat lőtt a Farkas-csapat a gyulai történelmi távlövő világbajnokságon – írja szerkesztőségünknek küldött levelében Mónus József. Alább a folytatás, a versenyszámonként igencsak komoly hatékonysággal begyűjtött érmekkel.

  • Mónusné Ruszin Anna háromból 1 világbajnoki arany és két ezüstérem
  • Prokaj Kiara háromból 2 világbajnoki arany és egy ezüstérem
  • Mónus Laci háromból 3 világbajnoki arany
  • Mónus József kettőből 2 világbajnoki arany

és csatlakozott még Kiara testvére, a 15 éves Kovács Patrik is, aki még két felnőtt világbajnoki ezüstérmet és egy bronzérmet is lőtt.

Ani, Laci és én tudjátok, Magyarországnak, és azon belül a Hódos Imre Hajdúnánás SC-nek lőttük a világbajnoki érmeket, Kiara és Patrik az Egri Vitézlő Oskolának.

A verseny érdekessége, hogy volt kihívóm is, aki hónapokkal ezelőtt megfenyegetett, hogy legyőz. Mi lett az eredménye? Több mint 120 méterrel vertem meg. Nem is értem a mai napig sem, mit gondolt rólam.

50# kategóriában versenyeztem ahol a történelmi íjjal kb. 70 méterrel győztem le a 2. helyezettet, illetve a vadászreflex kategóriában több mint 100 méterrel a 2. helyezettet.

10 éve nem versenyeztem Magyarországon. Nem is szeretnék, mert nem vagyok sportíjász. A sport az egyénről szól, nem a zászlónkról.

Én továbbra is a Magyar Zászló becsületééért akarok harcolni.

Menni az úton veletek és értettek is. Most a jövő héten megyek az USA-ba világrekordokat lőni a csapatommal.

Segítsetek, kérlek benneteket, a hitetekkel! Köszönöm előre is!

Barátsággal

a Farkas

Forrás: Kuruc.Info