2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Egy német anyuka "Úgy érezzük magunkat mintha, mi lennénk az idegenek."

Egy elkeseredett német asszony beszél a hétköznapokról, 2 gyerek beszéli a németet a 25-ből.A megosztott videót, amelyet már 2 millióan láttak elmeséli, hogy elszomorító a helyzet, mivel a 3 éves kisfia arról panaszkodik, hogy nem tud beilleszkedni, mert 25 gyerekből csak 2 beszéli a német nyelvet az óvodában - írja az Rt.com. A facebookon osztotta meg a videót, amelyen elmondja mi is a következménye Merkelék bevándorláspárti politikájának. Az ő három éves kisfiát egy olyan környezetbe erőltetik, ahol szinte német szót alig lehet hallani, ez köszönhető az áruló német vezetésnek. Az anyuka kifejti a videóban, hogy:
"Kedves politikus! A Fiamnak alkalmazkodnia kell más gyerekekhez, Ez nem integráció, mert az egy kicsit különbözik ettől."
 A hölgyemény természetesen felháborodásának is hangot adott, amiért a fiát a központi óvodába küldték. A pert megnyerte az anyuka, de majdnem elvesztette emiatt az állását. A fia legjobb barátja az a német gyerek, akinek nincs bevándorló háttere, továbbá azt is hozzátette, hogy Essen-ben a fia nem kivételes eset, mert minden tartománzban ez megy. A félelmeiről is beszélt: Attól tart,
hogy a jövőben a fia lesz a saját hazájában az idegen.
A fősodratú média meg az ellenkezőjét csinálja és arról cikkeznek, hogy milyen rossz muszlimnak lenni Németországban. Az intézmény hivatalos szószólója, Petra Struck ellentmondott az anya szavainak:
habár igaz, hogy 23 gyerek nem beszéli a németet, de szerinte a csoport több, mint fele beszéli a németet...
Kroetsch asszony szerint Petra Struck a fellegekben jár és tisztában sincs a valósággal, illetve azt is mondta Huffpost-nak, hogy "Struck asszony nem is próbált meg velem beszélni".www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató