2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Kubai áldozat, felnyírt hajú buliskinheadek - a multikulti a tetőre hágott Németországban

Már nem fehér és fekete a történet, társadalmi káosz uralkodik a németeknél. 

Mint ismert a vasárnapi Chemnitz Városifesztiválon egy nőt molesztáltak a migránsok, mire a segítségére igyekvő férfiakat megkéselték a támadók. Egyikük belehalt a sérüléseibe, 25(!!!) késszúrással végezték ki. A rendőrség két fiatal bevándorlót vett őrizetbe.

Először is nézzük meg Lars Franke, a bevándorlás-ellenes Alternative für Deutschland politikusának a tavalyi chemnitzi fesztiválról készített felvételeit. Az elmúlt években a merkeli wilkommenskulture hatására megváltozott a város lakossága...

Ezt már intő jelnek kellett volna vennie a lakosságnak, ám a nemzetiérzelmű politikus hiába jártatta a száját. Idén már meg is lett az "eredménye". Semmiből nem tanulnak a németek...

 

Tény, hogy a rendőrök nekimentek pár tüntetőnek. Azok a saját nemzetüket eláruló német rendőrök, akik pár hete még a bűnöző migránsok elől menekültek. Most szervezetten neki estek a gyilkosság miatt az utcára vonulóknak.

Azonban jól értelembe vett nacionalistaként nem említhetjük őket. Sajnos nem az a világ van már, alig volt pl. jelen chemnitzi futballhuligán. Többségében nem chemnitziek voltak a felvonulók, más városokból érkeztek a tüntetésre, a HoGeSa és a Pegida szervezésében. A 300 000-es kelet-német városban nem tudtak összetoborozni egy hazafias brigádot.

Volt minden, mint a búcsúban: pl. karlendítés...

Marx szobor árnyékában randalíroztak a "neonácik", ami ideológiailag sem tiszta...

Volt egy kis feszengés is a városban, a tüntetők elkezdtek indiai diákokat és arabokat kergetni. Belekötöttek egy tunéziai boxedzőbe is, aki épp a családjával evett volna a Mama Joe's-ban. Két pici gyerekkel...

Ami a kiváltó okot illeti, vasárnap a Stadtfesten egy horda menekült (kb. 5 személy) megprobált leteperni egy lányt. Daniel Hillig (az eset halálos áldozata) és pár orosz cimborája rögtön a lány segitségére sietett (egyábiránt tiszteletet érdemel a cselekedetük).

Itt jegyezzük meg: egyik résztvevő sem volt német

Daniel félig kubai volt, és a politikai beállítottságát tekintve erősen baloldali. Barátai szerint évek óta az Antifa lelkes támogatója. Az elkövetők közül egy szírt és egy afgánt őrizetbe vettek, a gyilkos fegyvert pedig egy színpad alá dobva találták meg a rendőrök. Az eset amúgy pont kapóra jött a régi Hogesa és Pegidás tüntetőknek, mert mindjárt mind pakolta a csomagját és nekiindult Chemnitzbe hepajkodni. 200-300 km-ekről is.

"Én személy szerint bosszantónak találom, hogy sehol sem emlitik meg David nemzeti és politikai hovatartozását. Vajon, ok nélkül? Nem hinném! Mert, akkor ugyanúgy nemzeti halottjaként kellene a jobboldalnak azt a török lányt is tekinteni, aki néhány éve egy másik lányon akart segiteni, és úgy megverték, hogy a kórházban belehalt a sérüléseibe. Ami, ugye már nem lenne annyira "kóser". Én 7 éve élek itt Németországban, és lassan egy éve Chemnitzben. De, hogy őszinte legyek, ennyi papirnácit és hangembert mint itt, még nem láttam. Ezért sem járok már szivesen koncertekre, mert komolyan mondom, az átlag IQ szint a 75-nél megáll. Én, mint magyar, sokkal jobban ismerem az ö törtenelmüket, hőseiket stb. mint az itteni nagy "NS Leute-k". Szóval a legtöbb tüntető itt nem "hazafi" volt, hanem unatkozó, kopaszra nyírt punk..."

Fejezte be olvasónk a mondandóját, aki azért írt, hogy tisztába tegyük a chemnitzi ügyet. Talán sokan abban reménykedtünk, hogy elkezdődik valami, de így nem sok esély van rá.

Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató