2024. április 24. - György
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

A chemnitzi események ihlették meg a német kultikus zenekart

A német huligán-rock zenekar újabb szerzeménnyel rukkolt elő. A chemnitzi események hatására készítettek egy dalt. 

A Youtube már sorra veszi le a videókat, a németeknél tombol a cenzúra.

A dal szövege:

Ez az a politika, ami arra kényszerít minket, hogy ezt a dalt énekelje a KC. Politikamentesnek lenni a mai időkben igazából már nem lehet senki. A fehér nők szabad prédák lettek, Az utcákon az idegen hordák uralkodnak. Nincs védelem, nincs segítség az anyaországtól. Tiltakozzatok velünk az ilyen árulás ellen!

Refrén:

Chemnitz mindenhol, Chemnitz mindennap, Tartsatok össze, együtt erősek vagyunk. Ne fogadjátok el, álljatok ellen, Hogy megforduljon a szél ezen a mi földünkön!

A határsértők azt hiszik, szívesen látjuk őket, Ezért tesznek azt, amit csak akarnak. De minket soha senki nem kérdezett, Ezeknek ott fent teljesen mindegy, mit szól hozzá a nép. A médiák hazudnak vagy hallgatnak. Köpünk az árulókra és a gyávákra. Ezért vegyétek a kezetekbe a nemzeti zászlót, És álljatok ki egy szabad hazáért!

Refrén:Chemnitz mindenhol, Chemnitz mindennap Tartsatok össze, együtt erősek vagyunk. Ne fogadjátok el, álljatok ellen, Hogy megforduljon a szél ezen a mi földünkön! Kirchweyhe, Kandel és Chemnitz, Bűnöznek mindennap Tartsatok össze, együtt erősek vagyunk, Ne fogadjátok el, álljatok ellen, Hogy megforduljon a szél ezen a szép, ezen a szép szülőföldünkön!Érdemes megemlíteni a hétfői balos fesztiválon elhangzottakat is. Mint ismert hétfőn a liberálisok szerveztek egy megmozdulást, mert szerintük náci-veszély van az országban. A szervezők ingyen koncertet harangoztak be, és az egész ország területéről utaztattát a résztvevőket. Még a közkedvelt német, Die Toten Hose nevű punkzenekart is elhívták. Önmagában már ez is egy gyalázat, hogy a brutáis gyilkosság után egy koncertet jelentenek be, de ami ott elhangzott...A K.I.Z. nevű rapbanda is fellépett, idézünk egy részletet a dalszövegükből: "Habot verek a pofádból, Booom, dögölj meg! Ha, a petárdát a kapucnidba dobom. A fél iskola mozgássérült marad, Az én nyakoncsapásomtól... A házifeladatomat valami szemét németek fogják megcsinálni, Gee futuristic fosást kapok a basszustól, Belehasítom a kést a pofádba..." Nem kommentáljuk...Bede Zsolt - www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató