2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A kígyó Gyurcsány tüntetést szervez | Reméljük kilövik a szemét

Külön tüntetést szervez Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely vasárnapra a Sargentini-jelentés elfogadása miatti örömük kifejezésére. Fodor Gáborék pedig ismét uniós zászlót markolásznak majd fene nagy boldogságukban, de már pénteken - írja a Demokrata
Az Európai Parlament elkezdte a csatát, nekünk kell győzelemre vinni! Ezért tüntetünk közösen vasárnap délután 15 órától
– jelentette be a rendezvényt videóüzenetében Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke.
Most mi jövünk! Európa megtette a magáét, most rajtunk a sor!
– kezdi mondókáját Gyurcsány, aki szerint Orbán Viktort úgy lehet meghátrálásra bírni, ha jelentős erővel kell szembe kerülnie. Példaképp az internetadót, a vasárnapi boltbezárást és az olimpiát (nolimpia) hozza fel.
Történjen most is így! Mutassunk neki erőt!
– lelkendezik Fletó, megjegyezve, nemcsak ők szeretnének utcára menni, és ez jó. Valóban, remek, az ellenzék ismét a helyzet magaslatán van. Karácsony Gergely és a szocik szervezésében is lesz ugyanis egy gigatünti, csak ők 17 órától tartják a sajátjukat, és már tegnap bejelentették.
Mutassuk meg magunknak és a világnak, hogy Magyarország nem Orbán Viktor! Sokkal több annál. Aki az Orbán-kormány gaztetteit támadja, az nem Magyarországot támadja, hanem éppen a magyar emberek érdekeit, jogait védi. Mutassuk meg, jobban szeretjük a hazánkat annál, hogy hagyjuk, hogy Orbán Viktor ország-világ előtt tönkre tegye azt
írta Karácsony Gergely, aki Magyarország mellé szívecskét tett, az Orbán-kormány mellé pedig lefelé fordított hüvelykujjas szimbólumot, így adva szavainak nyomatékot.
Hogy végül együtt vagy külön hozzák össze a legújabb ellenzéki tüntetést, majd kiderül vasárnapig az ellenzéki szappanopera további, fordulatokban gazdag epizódjaiból.

Fodor Gáborék ismét zászlót markolásznak 

Fodor Gábor pártja is megszervezi a maga örömünnepét a Sargentini-jelentés kapcsán. A gittegylet ez alkalommal fél napon át fog uniós zászlót szorongatni a Kossuth téren.
2018. szeptember 14-én, reggel 9-től este 9-ig, azaz fél napon keresztül a Magyar Liberális Párt jóvoltából ismét lobogni fog az EU-zászló a magyar mellett a Kossuth téren.
– írják az eseménynél, ahol a zászlómarkolászás mellett más programokkal is készülnek Fodorék:
Mi ott leszünk, osztunk Sargentini-konzultációs íveket, gyűjtünk aláírásokat, hogy a Parlamentre végre visszakerüljön az EU-zászló, és egy pár órára jelezzük a világnak, hogy nemcsak a magyarságunkra vagyunk büszkék, hanem arra is, hogy az EU közösségének is a részei lehetünk.
Ha szerencséjük lesz, akár olyan sokan is lehetnek majd, mint legutóbbi sikeres akciójuk idején - jegyzi meg a Demokrata.
Forrás: Demokrata.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató