2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Arab férfiakkal és fehér nőkkel oktatják a szexualitást az előítéletes francia óvodásoknak

Olyan mesekönyvek segítségével tartanak a francia óvodákban szexuális felvilágosítást, melynek rajzain fehér nők arab férfiakkal vállalnak babát. A könyv szerzője egy bizonyos Cécile Jugla, aki állami támogatásban is részesül, így munkássága országszerte elérhető a könyvesboltokban is. 
Az új oktatókönyv olyan átlagos, ártalmatlannak mondható kérdésekre keresi a választ, mint például a „Milyen érzés szerelmesnek lenni?, illetve arra, hogy „Hogyan kell gyermeket nemzeni?” Ezek a kérdések – tekintettel a mostanában sokat hangoztatott európai értékekre – valóban akut felvetések a fejlett nyugaton, hiszen két ellenkező nemű egyed kell hozzá, ráadásul ez egy klasszikus, vagyis inkább idejétmúlt bináris lehetőség. Milyen szerencse, hogy Sargentini nemsokára visszavonul – felsóhajthatnak a franciák, ezt is megúszták.
A 32 oldalas könyv 5 éves gyermekeknek készült, és minden óvodás kézhez fogja kapni kapni, így biztosan célba ér majd a kommunikálni kívánt üzenet, mely szerint a kultúrák közötti vegyes házasság az új normalitás.
A vegyes házasságokkal persze alapvetően semmi baj nincsen, mégis kiérezhető belőle az érzékenyítésre vonatkozó szándék, és persze egyfajta beismerése is a „mű” annak, hogy hamarosan tényleg ez lesz az átlagos a haladó Franciaországban. Igaz, ebből nem sok fog látszódni, hiszen egy rendes feleség postaládának öltözik az új európai kultúrában. Hasonló tendencia figyelhető meg Svédországban, ahol vagyonokat köt arra az állam, hogy olyan oktatókönyveket adjanak ki, amelyeken színes bőrű férfiak szőke, fehér nőkkel létesítenek szexuális kapcsolatot.
A tolerancia az ellenkező felállásig nem terjed, hiszen egy habfehér, tehát a nyugati kultúrkörben eredendően bűnös férfinek nincs joga szexuálisan színes nőket kizsákmányolni.
Nekik, amennyiben etnikai kisebbségekkel akarnak intim kapcsolatba kerülni, maradnak az alternatív lehetőségek az alternatív identitások közül. A felvilágosító tankönyveknek nemcsak az a céljuk, hogy a behódolás technikai részleteit megismertesse egészen fiatal gyermekekkel, hanem azok a bevándorlók is a célcsoportba tartoznak, akiknek olvasási képessége hasonlít egy átlagos képességű óvodás gyermekéhez, továbbá csupán korlátozott ismereteik vannak arról fura európai szokásról, hogy a nőnemű partner véleményét is illik kikérni, amennyiben szexuális aktust tervezünk vele.Forrás: Voice of Europe / Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató